~ Så många frågor ~

Gudars, jag tror snart jag bryter ihop totalt. Det är för mycket av allt. Jag hinner knappt avsluta en sak fören hundra tusen andra saker måste fattas beslut om eller göras.
 
Som de flesta nog redan märkt har jag många funderingar kring om jag kanske borde ge upp den här utbildningen eller inte. Det är inte som att det direkt har gått dåligt, har ju klarat både sal -och hemtenta med godkända betyg. Men samtidigt har jag varit mer olycklig det här halvåret än vad jag varit på länge.
 
Skolan just nu, och den kursen vi har nu, håller redan nu på att ta död på mig. Är så sjukt mycket saker som ska göras som kräver tid och antrsängning men vi ges helt enkelt ingen tid till att göra det. Känns som det här med att ta lov bara är att glömma.
 
Sedan har jag nu dessutom blivit erbjuden att kolla på en tvåa som i så fall kan bli min i Mars någon gång. Men då kommer ju frågan, ska jag verkligen tacka ja till den? Kommer ju inte hinna titta på den ens då de vill ha svar på måndag redan! Så tacka ja till en lägenhet helt osedd, är det så bra? Men så är det ju också det stora problemet i det hela; tacka ja till lägenheten och jag får den. Det betyder att jag blir tvungen att gå kvar i skolan minst ett halvår till oavsett om jag vill det eller inte. För att betala hyra för en lägenhet jag inte ens bor i har jag inte råd med, får ju ingen studiebidrag om jag slutar skolan.
 
Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Det är så många frågor och stora beslut just nu på så kort tid att jag seriöst håller på att bryta ihop. Att aldrig helt få slappna av under så lång period gör mig helt förstörd.
Alla ger mig komplimanger "du är så modig, du är så stark som klarar allt det här själv, du är så duktig"  men i verkligenheten är jag jävligt svag just nu. Jag biter ihop och gör sakerna men innerst inne skriker jag ständigt efter hjälp. Jag klarar inte allt ensam och ska  jag vara helt ärlig så är jag ständigt livrädd. Vill inte göra någon där hemma besviken och samtidigt inte mig själv heller.
 
Men det är så svårt att veta om den vägen jag valt nu är den rätta eller inte. Och inte kan jag förvänta mig några svar av någon annan heller. Vilket beslut jag än fattar så är det i slutändan jag som får stå för det och ingen annan. Det som gör mig mest rädd är tanken på att ångra beslutet, vilket det än blir.
 
Jag vet inte vad jag ska göra. Känner mig bara så vilse.

~ Massa Shopping ~

Idag har pengarna verkligen rykt ordentligt, storshopping som gällde såhär på lucia och allt. Skulle köpas lite presenter till mamma, pappa och Manda. Vet inte varför men det är alltid svårast att köpa till Manda x) haha! Men jag har hittat nått nu så får se om hon blir nöjd eller inte.
 
Köpte lite grejer till mig själv också. Köpte parfym/lotion som luktar sakura (japansk körsbärsblomma) på Body Shop, fick även med gratis lite olika hudprodukter att testa + "body butter" av choklad. Spännande saker, haha! Vet inte ens vad man ska ha det till men ok kör på bara! Var ju ändå gratis...
 
Vad mer.. ? Jo! jag köpte en DVD-box med Tintin! 21 olika avsnitt äventyr med Tintin ^.^ Blir bra att kolla på till julen! (: eller lite innan också...? höhö
 
Nej men det har varit en lyckad dag även om jag är ordentligt fattig nu men det var det värt. Det är väl så december ska vara, fattigmånaden.
 
Bjuder på lite jul inspirerad musik så länge, hare gött!

~ Gäsp ~

När jag sitter på lektioner som den jag är på just nu undrar jag verkligen varför jag ens är här. Kan inte ens tvinga mig själv till att lyssna ordentligt, det är totalt ointressant alltihopa. Börjar på allvar undra om det kanske inte är lika bra att bara skita i den här utbildningen snart. Har suttit i nu snart ett halvår och har haft typ 1 någorlunda kul lektion. Är det ens värt det? Sitter bara och gäspar mig igenom allt.
 
Även om jag klarat båda tentorna och allt går bra så, men jag vet inte. Känner ingenting för det här programmet. Tråkigaste perioden i mitt liv. Ville ju tillbaka till skolan för att jag tyckte det skulle bli kul, men om det ska vara så här totalt urtrist... varför ska jag vara kvar då? Hela poängen med att börja skolan igen försvinner ju.
 
Gäsp säger jag bara om det här senaste halvåret!

~ Going Under ~

Vet inte om det beror på att jag är sjuk just nu eller om det kan bero på att det är vinterdepression men efter allt som hänt den senaste tiden känns allt bara väldigt... kvävande. Har totalt tappat suget för allt. Varför kämpar man så mycket för något som känns ganska meningslöst?
 
Jag vill bara bort från allt. Jag vill inte längre. Så trött på allt.

~ Undertemperatur ~

Någon som vet om det är farligt att ha undertemperatur? Jag har i vanliga fall 36.8 i temp. men just nu visar termometern på 35.9, det är liksom nästan en grad under det normala för min del. Bör man bli orolig eller är det normalt när man är sjuk?

~ Bläh ~

Yoshi! Då var nycklarna inlämnade till Campushem så nu är jag officiellt utflyttad därifrån.
 
Mår dock fortfarande dåligt. Har inte lika ont i halsen längre vilket är skönt men ögonen rinner, näsan är konstant täppt och att prata är bara allmänt jobbigt. Febern gick som tur ner under natten också. Blev ändå en väldigt orolig sömn...
 
Precis som igår vill jag just nu bara gå och lägga mig igen, men det går ju inte så länge skoluppgiften ska hänga över en. Ska börja görat efter lunch... är för seg just nu...

~ Feel like shit ~

Äntligen får man sätta sig ner en stund. Har varit igång enda sedan jag skrev senaste inlägget. Städningen av lägenheten blev sjukt mkt jobbigare än förväntat. Kan ju ha att göra med att jag mår som jag gör också. Men nu är det gjort iaf, imorgon ska nycklarna lämnas tillbaka sedan är Campushem ett minne blott.
 
Stack ju sedan direkt ner på stan (idag igen!) köpte halstabletter och echinagard för förkylningen. Hittade dessutom en ny mössa och en ny jacka! Är ju en bidragande faktor till att jag är sjuk; har gått med en höstjacka i det här vintervädret. Tyckte helt enkelt att jackorna jag kollade på innan har varit för dyra men nu fick jag tag på en för 700. About time...
 
Får se om det blir något plugg idag, just nu vill jag bara krypa ner under täcket. Kollade nyss tempen och jag har svag feber, blir bara bättre och bättre det här -.-
 
 

~ Surt sa räven ~

Bläh! Kände av det redan igår men tänkte att det nog inte blir nått, men visst blev det en förkylning. Fyfan vilken natt. Ont i halsen så jag knappt vet vart jag ska ta vägen plus konstant täppt i näsan. Och som alltid när jag blir sjuk sjunker min kroppstemperatur direkt, vet inte om det är normalt att den gör det när man är sjuk?
 
Helst hade jag velat ligga kvar i sängen idag för att kurera mig men det går ju inte. Måste till lägenheten och städa den plus hämta det sista lasset med saker. Sedan blir jag ju tvungen att gå ner till stan idag igen för att handla medicin och något att äta. Får nog bli inköp av glass också, trots vinter och snö, det brukar ju lindra smärtan i halsen.
 
vad ska man säga, det här har verkligen inte varit min vecka. Hade kanske gått att bli sjuk nästa vecka men inte den här, har alldeles för mycket att göra! Och nu när man är helt själv, utan några föräldrar i närheten, måste jag ju ta hand om allt själv oavsett hur dåligt jag mår.
 
 

~ Gonna be awesome ~

Blir långt mellan gångerna nu. Men har inte så mkt att dela med mig av (inte för att jag har det annars heller menmen). Har varit mycket med både skola och flytt den här veckan, och mer blir det.
 
Oh juste, gjorde ett litet fynd på stan idag. Har letat efter någon slags bok både historiebok och språkbok om Korea, vilket har visat sig nästan omöjligt. Men idag på Akademibokhandeln hittade jag en liten ordbok/palör på koreanska/engelska! Awesome! Fattar inte varför det ska vara så himla svårt att få tag på nått... -.-
 
Hur som helst, ikväll kommer en annan awesome sak att ske. K-pop på TV! Ända sedan programet om den koreanska artisten Rain gick på TV har jag bara väntat på att få se något mer på svensk TV. Tack vare Gangnam Style verkar det äntligen börja hända lite iaf. Så ikväll kl. 21.30 på SVT1 kommer alltså programet Kobra handla om just k-pop! Längtar~! Bara trailern på Play gjorde mig nästan övertaggad! haha!
 
Läs artikeln och se trailern här
 
 

~ Nytt ~

Jahaja, då var man inflyttad i den nya lägenheten. Har fortfarande några saker kvar i den gamla men det får jag ta hand om under veckan nu. Imorgon blir det även att handla in kastruller och en stekpanna och lite annat smått och gott. Mat kan nog vara bra att köpa också, har bara två st "cup ramen" kvar...
 
Men men, det blir imorgon det. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kommer behöva mkt energi för den den här veckans alla måsten som väntar... huuj...
 
 

RSS 2.0