~ A Good Day ~

Bästa dagen på länge. Har väl inte hänt något superroligt så men har bara varit en allmänt skön och hörlig dag. Vilket det inte finns många av annars.
 
Började med att jag fick prata med Oppa igen. Det har nog varit ett år sedan vi pratade med varann sist. Som mest har det annars bara varit grattishälsningar via facebook. Det är alltid lika roligt att prata med honom, har saknat det, haha!
 
Därefter gick jag ner till stan och mötte upp tre andra i klassen. Vi pluggade på Växjö stadsbibliotek inför seminariet som är imorgon. Det hela avslutades sedan med en fika (of course!). Hur mysigt som helst att ta det lugnt tillsammans över en fika när mörkret börjar falla utanför.
 
Kan ju också nämnas att jag nu har fullbordat min samling med böcker av Johan Theorin, hade innan alla hans utgivna böcker förutom debutromanen, Skummtimmen. Men den köpte jag på Akademibokhandeln idag när jag ändå skulle in dit för att köpa penna och lite annat. Blir mitt sista bokköp nu, om man bortser från kurslitteratur då. Har blivit lite väl mkt handlande på sista tiden, dags och börja skärpa till sig igen nu!
 

~ Han Geng @ the EMA ~

Har ju helt glömt bort att nämna hur det har gått i EMA-röstningen. Nämnde det för någon månad sedan att Super Junior och Han Geng (fd. Super Junior medlem) var nominerade i samma kategori för MTV EMA.
 
Hursomhelst gick inte Super Junior vidare, vilket sög. Men samtidigt glädjs jag åt att HAN GENG GICK VIDARE! Awesome~! Även om Han Geng inte längre är en del av SUJU så kommer jag alltid att stötta honom och heja på honom. Tror många andra SUJU-fans känner likadant.
 
Han gick då vidare till "del 2" där han ställdes mot Gotye (australienare?) tror jag det var. Och även honom slog Han Geng! Så nu är han med och tävlar under kategorin "Worldswide Act". Där är de andra tävlande:
 
Europa: Dima Bilan (Ryssland)
USA: Rihanna
Sydamerika: RESTART
Afrika: Ahmed Soultan
 
och sedan såklart Han Geng som representerar Asien.
 
 
Kommer rösta som en tok på Han Geng. Efter allt han har fått utstå förtjänar han mer än någon annan det här priset! Hwaiting~!!

~ Frustrerande ~

Så jädre frustrerande det är när man måste läsa en text men det bara går inte. Bokstäverna bara snurrar runt eller så läser man en massa men förstår inte innehållet. Som att man helt plötsligt inte förstår språket. Det är inte som att texten den här gången är vidare svårt så som många andra texter vi haft men hjärnan vill bara inte ta in informationen.
 
Jag ger upp för idag. Det är ingen idé att få timmarna att rulla på och ta sig igenom texten när ändå ingenting av det går in. Finns ingen som helst poäng i läsandet om du ändå inte förstår vad det är du läser. Får hoppas att anteckningarna från föreläsningen idag kan räcka.
 
Får ge mig på texten igen någon dag när hjärnan inte är lika trött och seg. Nu gäller det ännu mer att vara lite mer "på hugget", nästa fredag är det dags för salstenta. Minst lika stort som tentan jag gjorde förra gången men den här gången måste man komma ihåg allt, precis som man måste inför ett vanligt prov man gjorde på t.ex. gymnasiet.
 
Nervös är jag redan nu. Vet ju vilket helvete det var med hemtentan och att nu behöva kunna allt mer eller mindre utantill känns ju lite som att det kan gå hur som helst. Kommer nog bli riktigt svårt, men jag ska verkligen försöka få ett godkänt den här gången också. Allt för att slippa göra om det en gång till.
 

~ A sad Day ~

Dagen går lite i moll idag. Super Juniors ledare Leeteuk kommer från och med idag vara borta i två år. Det är hans tur att lämna gruppen för att utföra den obligatoriska militärtjänsten som alla män i Korea måste göra innan de fyllt 35.
 
Redan har Kangin slutfört det och kom ju tillbaka äntligen i år, Heechul åkte förra året. Även om det kändes svårt när de båda åkte känns det mer ledsamt nu när Teukie åker, det känns rent bedrövligt. Vad är Super Junior utan sin ledare? Leeteuk är som klistret som håller ihop gruppen. Tror inte att de kommer splitras eller så bara för att han försvinner, men det lämnar ett tomrum. Det kommer man inte ifrån.
 
Usch, hoppas bara att de här två åren går fort och att allt går bra för honom.
 
 
Goodbye Leeteuk,
be safe and I'll see you in two years! <3
Hwaiting!<3

~ White ~

Blev lite att göra idag ändå. Imorse var jag ute en snabbis och fotade, hade blivit fullt med frost överallt och så låg solen på jättehärligt. Var bara tvungen att fota! haha! Skönt när fotolusten kommer tillbaka emellanåt.
 
Bilderna blev väl inte världsbäst men ja, de duger.
 
En av bilderna idag. Tänkte jag skulle lagt upp resten också men Norton har ju tagit bort
mitt photoshop så kan ju inte redigera -.- suck...

~ På stadens gator och torg ~

Tadaima!
Gosh, blev en tripp till stan idag igen. Gick med två andra i klassen och åt lunch efter seminariet. Efter det gick jag in en sväng på Kappahl och köpte mig ett par brallor. Kollade på byxorna igår och blev bara helt kär i dem men valde att inte köpa ändå. Men efter kände jag ändå att jag bara ville ha dem så jag köpte de ändå, även om det kanske inte var något direkt nödvändigt köp... men åh, gillar dem <3
 
Börjar bli farligt det här. Shoppoholic-varning! höhö.. Men nu ska jag inte köpa något mer i klädväg på ett tag, om jag inte skulle råka komma över en bra jacka dårå, för det behöver jag fortfarande...
 
Byxorna jag köpte idag...
 
Måste bara säga att jag ÄLSKAR Kappahls "plus size" avdelning, så snygga kläder! Skulle lätt kunna shoppa halvt ihjäl mig där. Vet inte hur det ser ut i andra städer men i Växjö åtminstone har de ett riktigt bra sortiment ^.^
 

~ Mr. Frost ~

Härligt att vakna upp att se gräsmattan utanför är vit o.o Ingen snö dock, bara frost. Men nu känns det verkligen som att vintern närmar sig med stormsteg...
 
oh well, ska ha seminarium nu på fm och sedan är det ledigt och helg! Så Skönt!

~ These Shoes Are Made for Walking.. ~

Tjo!
Försökte ju få tag på skor och jacka. Skor hittade jag men jacka är fan mission impossible! Antingen är de asfula eller så kostar de multum. Måste man verkligen betala 1500 och uppåt för EN jacka?! Riktigt så rik är jag inte...
 
Sen gjorde jag något jag funderat på av och tilli flera år; jag gick med som månadsgivare till 'Läkare Utan Gränser'. Det stod en tjej där och pratade om det så jag gick med. Jag menar vad gör en hundring i månaden? och det är en av de få organisationer jag har förtroende för. Och, vill man inte vara med längre så är det ju bara att säga upp det.
 
Så ja, det var dagen än så länge. Resten av dagen blir att bara ta det lugnt för imorgon är det dags igen...
 
Halvtaskig bild på skorna jag köpte idag...
 
 
 
 

~ Goin' to Town ~

Känner inte direkt att åka till stan, grått, trist och kallt ute. Ser ut och kunna börja regna vilken sekund som helst. Men jag har redan lovat K att träffa henne på stan så bara ta sig i kragen och görat. Kommer nog bli ganska bra ändå, sitta på det där mysiga caféet vi brukar vara på. Ska gå igenom våra tentor och jämföra lite se vad vi gjorde rätt/fel, eller iaf försöka luska ut det.
 
Om det finns tid/ork så ska jag efter försöka hitta en bra vinterjacka och ev. ett par varma skor också. Att gå med höstjacka och converse går inte så bra längre, svinigt kallt ute! Brr~
 

~ Just shut the f* up! ~

oooooch studentfestandet kan sätta igång för den här veckan igen -.- Seriöst, från iaf tors (ibland från onsdag som idag) till söndag är det bara dunk dunk som hörs. Jävla lyhörda väggar >< Hör hur folk hoppar, skriker och basen på högsta. Gosh. Hatar verkligen att bo i studentlägenhet ibland, suck.
 
Låter jädrigt gnällig nu men det är inte som att det festas någon gång ibland eller bara en gång i veckan. Det är minst 4 gånger i veckan! Vecka ut och vecka in. Blir ganska tröttsamt i längden.
 
Ser tyvärr inte ut att finnas allt för mkt lediga lägenheter någon annanstans heller... crap...
 

~ On this fine autumn day ~

Redigt trött kan man lugnt påstå att man är. Först seminarie på fm och sedan några timmars plugg i bibblan efter. Är hel drös med förberedelser som måste göras inför seminariet som är på fredag. Gör inte saken bättre att man inte sover som man ska heller.... trött som tusan.
 
Men nu resten av dagen idag får jag ha ledigt. Tänker sätta mig och kolla på Criminal Minds. Såg att det hade startats upp en säsong 8 iaf. Var lite orolig att det inte skulle bli någon mer säsong men det blev det! Gött! Finns än så länge bara 3 avsnitt av den nya säsongen men ändå! Kan inte vänta längre nu! haha!
 
 
 

~ Otroligt ~

Vilken chock. Fick äntligen min tenta tillbaka och det var fucking godkänt! Vet att jag ofta säger att det gått dåligt och sånt när det varit prov eller liknande. Som jag även sa om tentan. Men det kändes helt ärligt asdåligt. Kanske beror det mer på att man inte visste vad de skulle titta på.
 
Fick dock kommentarer på just det jag var mest orolig för - att jag inte reflekterar tillräckligt mycket. Har alltid varit någon av en akilleshäl. Men tydligen så räckte det till godkänt för den här gången åtminstone så jag får känna mig nöjd ändå.
 
Fast jag är helt ärligt lite chockad allt. Godkänt, wow!
 

~ Hana Kimi - The Korean Version ~

Tjo!
Långdag i skolan och tyvärr slipper jag inte undan resten av kvällen heller. Mycket som ska läsas in tills imorgon och så ska man hinna förbereda att plugga i gruppen efter det också.
 
Tänker dock ta mig tid att kolla på To The Beautiful You dvs den koreanska versionen av japanska serien Hana Kimi. Eftersom att Hana Kimi är en av mina absoluta favoritserier och Minho från SHINee och även Sulli från F(x) är med så är förhoppningarna stora. Såg första avsnittet igår och det gjorde mig inte direkt imponerad. Men det är bara första avsnittet som sagt så förhoppningsvis blir det bättre.
 
Så ja, det är vad jag har att pyssla med ikväll. Hare gött!
 
Delar med mig av den här awesome låten/videon från seriens soundtrack så länge! ^.^

~ B.A.P - Stop It ~

 
Ja vad ska man säga, B.A.P har ännu inte gjort mig besviken. Även om jag gillar deras "bad-ass" image som de haft i först sin debut med Warrior och sedan fortsatt med Power och No Mercy så gillar jag den här sidan av dem också. Det här "söt" konceptet funkar minst lika bra, vilken image de än tar sig an så gör de i grund och botten alltid bra musik.
 
Videon i sig sedan. Verkligen bra gjord och med glimten i ögat. Skulle dock vilja veta vad som hände med tjejen i slutet. Fattar att Bang Yong Guk blev ett spöke som fortsatte sedan att följa efter henne. Hon låtsas inte se honom vilket det verkar som hon gjorde. Med tanke på fjädern som lämnas kvar i slutet så är hon en ängel eller något? Jag vet inte. Ville veta mer jue! haha!
 
Älskar dock att de har gått tillbaka till blont allihopa, precis som de hade i Warrior. Ganska unikt med en hel grupp som passar i blont. Inte alla koreaner, eller asiater för den delen, som passar i det. Men alla i B.A.P gör det iaf. Sjukt snygga <3 hehe!
 
Oj oj, blev en halv uppsats det här. Men sånt äre när både video och låt är grymt bra! ;)
B.A.P hwaiting~!

~ HyunA - Ice Cream ~

 
Senaste MVn med HyunA (som en del vid det här laget känner igen från Gangnam Style videon...) alltså. Hade ganska så höga förväntningar på den här låten efter hennes förra solo med låten Bubble Pop. Men kan ju säga att jag känner mig redigt besviken.
 
Videon är bara väldigt random. Fattar inte vad idén med att slänga in PSY i början hade för mening, var det bara för att få dit alla Gangnam fans eller? Resten av videon är också bara konstig... Och som i varje video med HyunA så ska det vara massa "sexiga" scener som bara inte passar in i resten av konceptet. Ja, HyunA är sjukt snygg men man kan nog se det utan att hon behöver göra så mkt. Måste hon i varenda video framstå som "slutty"? Börjar bli uttjatat -.-
 
Låten i sig sedan... bläh! Säger mig ingenting och är bara jävligt tråk. Sorry men det här gick inte hem hos iaf mig nånstans. Bara grymt besviken just nu... suck...

~ Yiruma ~

Nehe, om man skulle ta sig till att börja plugga igen då...
Med Yiruma spelande i bakgrunden så blir det alltid mkt trevligare,
oavsett hur tråkigt läsandet är som väntas.
 
Yirumas musik går bara rätt in i själen<3
 

~ Gangnam Stryle som Spel ~

haha, seriöst?! Hittade nyss på spela.se ett spel som heter "Gangnam-löpning".
Börjar bli lite smått populärt här eller? haha!
 
Kolla in själva. Ganska så kul spel ändå... PSY blir jagad av Slender... good stuff I tell ya that ;) haha!
 
GANGNAM-LÖPNING
 

~ Home Alone ~

Så jävla nice, helt ensam i lägenheten hela helgen! Underbart! Inte för att jag stör mig på rummisen eller hon är otrevlig eller något sånt. Det är bara jävligt skönt att kunna få vara helt själv och inte behöva ta hänsyn till någon annan också.
 
Dessutom kan jag nu lyssna på musik i lägenheten vart jag vill och hur högt jag vill, hahah! Friheten i det bara liksom! Kan få sjunga hur falskt jag vill nu utan att nån behöver störas av de ;)
 
Senaste låten jag typ sitter och spelar sönder, så dålig att den blir bra! haha!
Gillar bara farten och känslan i låten, även om MVn är ganska... pinsam..typ...

~ Block B - Nillili Mambo ~

Bara jag som började tänka på One Piece...no? oh well...
 
Låten tror jag är en sådan där som kommer växa sig och bli bättre och bättre ju mer man lyssnar på den. Så här i första anblick är jag inte jätte imponerad av låten, den är bra men inte awesome... Ni fattar. Tyckte likadant om deras andra låt "NalinA" och den älskar jag nu så det finns hopp, haha!
 
Videon vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Älskar den bara. Så jädra snyggt gjord och gillar deras sätt att alltid blanda drama med komik. Chipmunks i slutet <3 haha!
 
Oavsett hur serösa de är så känns det som att buset alltid lyser igenom ^.^

~ Torka aldrig tårar utan handskar ~

Ingen skola idag så inte mycket att göra. Plugget som är till på tisdag får vänta till imorgon. Lite ledigt innan man sätter igång igen helt enkelt. Riktigt skönt att bara få ta sig tid att läsa en bok som man själv valt och inte bara kurslitt. hela tiden ;) hehe!
 
Läser för tillfället Jonas Gardells bok Torka aldrig tårar utan handskar som också går som en tv-serie just nu på SVT. Följer redan serien och kände bara att jag måste läsa boken också. Vilket jag ännu inte ångrar. Både serien och boken är riktigt bra! Har redan lockat fram både skratt och gråt.
 
Dock är sista avsnittet på måndag, snyfft!
...och del två och tre av boken får jag vänta till nästa år på... damn it...
 
 
 
 
 
 
 

~ Väntan Fortsätter ~

Fick idag mejlet för resultatet av hemtentan men pga av skolans intivirus kan jag inte läsa meddelandet. Så ja, bara att vänta nu och se om hon skickar om det. Väntan fortsätter med andra ord! Vet inte riktigt om jag ska vara glad eller besviken, vill ju veta men samtidigt inte. Känner bara på mig att det gått åt helvete.
 

Men annars har det varit en awesome dag idag... Mötte upp två andra från klassen på stan och så gick vi till antikvariatet som finns på Linnégatan. Visste inte ens att det fanns ett men "K" hade hittat det för någon vecka sedan.
Har sagt det förut men det är livsfarligt för mig att gå in på ställen där det finns böcker att köpa. Hittade fyra böcker som jag bara var tvungen att köpa. Kostade mig 480 kr för fyra ganska så tjocka böcker så jag kom ganska billigt unda ändå mot vad jag hade fått betala på en bokhandel eller på nätet.
 
Det blev böckerna; Konfucius Dröm av Jean Levi, Spanska Inbördeskriget av Anthony Beevor, Kinesisk Historia av Alf Henrikson & Hwang Tsu-Yü och till sist Teckens Rike av Cecilia Lindqvist.
 
Både Teckens Rike och Spanska Inbördeskriget är böcker jag länge kikat på men inte tyckt att jag haft råd till men nu så är de mina! De andra böckerna känns riktigt bra också, älskar allt som har med asiatisk historia ;)
 
Stället heter Antikvariat Classica AB och finns på Linnégatan 21.
Finns även på nätet: www.classica.se
 
 
 
 
 
 

~ I Don't Need Any Man ~

Märker att man missat en hel del på kpop fronten de senaste veckorna. Hade ju kommit ut en ny musikvideo med både Miss A och Ailee bl.a. Tyckte dock att det var lite roligt att båda låtarna är lite på samma tema...
 
På vilket vis kan ni ta reda på själva ;) haha!
Räcker nästan med att bara kolla låttitlarna så förstår ni vilket tema båda kör på...
 
Miss A - I Don't Need A Man
 
 
 

~ Random Gangnam ~

Kanske inget att berätta men skit desamma! ... Spelade ju lite FarmVille på FB nu så här på morgonkvisten. Lyckades komma upp en nivå och då dansar "gubben" Gangnam Style helt random! Haha! Till och med spelen har fått Gangnam Feber!
 
Onödigt vetande? Javisst! 
 
....Kände mig bara tvungen (A) haha!
 
 
 
 

~ Working on it ~

Gudars vilken kul dag då! Har bara suttit inne och skrivit om och filat på arbetet som skulle in. Är fortfarande inte nöjd men det går bara inte att få till det mer nu. Det är bara att vänta på domen från läraren nu.
 
Min kontaktperson på biblioteket ville ju att jag skulle skicka arbetet så hon fick läsa också... ingen press här inte. Vill verkligen inte men det var lite svårt att direkt säga nej när hon frågade också. Tror jag väntar och ser om ett svar från läraren kommer först. Se om jag får någon respons på det av henne först... hehe...
 
Men måste bara säga att Sung Si Kyungs musik är den absolut bästa att plugga till!
Har låtit hans skivor bara rulla på hela dagen, underbart! <3
 
Sung Si Kyung tillhör en av mina absoluta favoriter bland solo artisterna ^.^
Hans röst är bäst helt enkelt!

~ I'm Back Bitches! ~

Right... back in Växjö. Den här veckan gick alldeles åt helvete för fort. Hann ju knappt sätta min fot på hemmaplan innan det var dags att resa tillbaka. Tillbaka till verkligheten, I guess...
 
Körde hela vägen hit ner iaf, sista gången man kör igen på några månader. Har verkligen inte fått köra mkt sen körkortet blev mitt. Men samtidigt känns det inte som att det gör så mkt. Tycker det känns ganska bra direkt bakom ratten även efter ett långt uppehåll. Visst, kan inte påstå att jag kör felfritt men vem gör det lixx?
 
Oh well, fick iaf träffa folket där hemma lite och också pilla lite häst.
Det har varit en rolig och jobbig vecka på samma gång.
 
bara se när man får åka hem igen nästa gång.. till jul?
 

~ It's Been A While ~

Ja, det var ett tag sedan jag senast uppdaterade. Det har helt enkelt inte funnits varken tid eller någon lust till att skriva, simple as that. Praktiken tog mer energi än vad jag hade trott, men det har samtidigt varit riktigt intressant och framförallt roligt. Det är verkligen inte bara att plocka med böcker som bibliotekarie!
 
Ska idag skriva klart uppsatsen som vi ska göra nu efter praktiken, den andra delen av praktiken kan man säga. Det är den delen som kommer nu som blir det svåra. Är lite osäker på hur de vill att "uppsatsen" ska se ut. Men jag har ju till måndag på mig att försöka klura ut något.
 
Tyvärr är det också dags att åka tillbaka till Växjö imorgon. Känns som jag knappt fått njuta av att vara hemma nånting. Den här veckan har gått alldeles för fort! Usch, kommer bli ett sånt där jobbigt avsked en gång till. Önskar verkligen att jag kunde fått vara kvar här en vecka till åtminstone!
 

~ Praktik ~

Då var första dagen av praktiken avklarad. Det har varit väldigt mycket information att ta in, många nya människor och också väldigt lärorikt. Har ändå haft det ganska så kul, även om jag känner mig ganska så bortkommen emellan åt.
 
Känner mig dock helt slut och vill mest bara gå och lägga mig just nu. Imorgon ska jag börja 7.30 och sluta 16, så ännu en lång dag att se fram emot. Märks att man inte är van att "jobba" längre. Trött som satan! haha! Men ja, det är inte tråkigt iaf så alltid nått. Hade varit värre om det hade varit så här långa dagar med att göra något jättetråkigt.
 
 
 

~ Söndag ~

Första morgonen hemma. Känns som att man aldrig varit borta ens. Det mesta är sig likt och ja, jag vet inte. Trodde det skulle kännas konstigt att vara hemma igen men det känns som att jag aldrig varit i Växjö ens. Kändes mer att komma hem efter resan till Italien t.ex.
 
Dock har det hänt lite saker här hemma så det blev inte direkt det hemkommandet man tänkt sig. Men inget man kan göra så mkt åt, hoppas bara att allt ordnar sig och inget mer händer.
 
Gick ju i övrigt bra med att åka tåg själv. Var asnervös när jag skulle gå på tåget från Växjö till Alvesta men sen så gick det liksom av sig självt. Inte så farligt som jag målat upp det, haha! Tycker annars att det är skönt att åka tåg men det var som sagt just det här med att komma på rätt tåg som oroa mig.
 
Är i vilket fall skönt att vara hemma igen!
 
 

~ Insomnia ~

Kul att man inte kan sova nu heller. Har bara legat och vridit mig i två timmar nu. Jag ger fan upp.Helt omöjligt! Skulle vilja sova iaf några timmar, måste ju upp vid åttadraget för att fixa lite innan jag ska ta bussen in till stan för att komma med tåget. Kommer komma hem som en zombie, haha!
 
Ska det vara så mkt begärt att få sova?
..jävla kropp...

~ Have Faith ~

Jaha, då var man hemma efter veckans allra sista lektion. Imorgon blir det att ta tåget hem för praktik där i en vecka! Ska bli så sjukt roligt att äntligen få komma hem igen! Är dock lite nervös inför att åka tåg helt själv för första gången men det ska nog ordna sig...kanske... hm...
 
Anyhow... Ska ta de lite lugnt en stund nu innan jag sätter igång och packar. Hann ju aldrig kolla klart avsnitt 15 av 'Faith' igår. Tror nog att ett avsnitt 16 också kommit ut...
 

~ Gästföreläsning ~

Om en timme ungefär ska man pallra sig till skolan igen, dock bara för en timmes föreläsning så det är inte så illa. Från början skulle ju min torsdag ha varit helt ledig men så blev det bestämt att de skulle få hit en gästföreläsare från USA.  Lite kul ska det bli ändå att lyssna på en engelsk föreläsning och höra också vad hon har att säga om det amerikanska biblioteket. Kan nog bli rätt intressant tror jag ändå.
 
En lite halvtaskig bild på slottet? ja, tack! haha!

~ Kvällsunderhållning ~

Det är aldrig tråkigt om kvällen så länge man har lite "lekprogram" med Super Junior att kolla på.
Ligger typ och dör av skratt! haha!
 
 

~ Wednesday ~

Tjo! Andra lektionen för dagen blev inställd så helt plötsligt fick jag hela em ledig! Inte så pjåkigt! Dock måste det pluggas en del istället men ändå skönt att få vara hemma istället. Måste bara pallra mig till affärn och handla mjölk och sen kan jag sätta igång med det.
 
Önskar bara att jag hade en cykel just nu. Gör så fruktansvärt ont att gå, min vänterhöft håller på att ta död på mig! Går jag i mitt normala tempo så börjar de göra så ont att benet domnar av. Blir bättre när jag går långsamt men det gör ändå jädrigt ont i varje steg med vänster.
 
Är ju bara 1 km till affären också... yey!
 

~ Drama ~

Ujuj, första gången på länge som det var fulldag i skolan. Måste dock säga att det varit två riktigt bra lektioner. Lektionen på EM, som jag var mest nervös inför gick riktigt bra; var inte så hemskt som jag trott innan. Skulle alltså ha "dramalektion" med lite inrikting på gruppdynamik. Gjorde en hel del rätt roliga övningar, och ja... jag överlevde! haha!
 
En lite rolig grej jag märkte när vi var där var att bland teaterkläderna så hängde en svart rock med röda moln = AKATSUKI! Så där lagom förvånad man blir när det hänger en Akatsuki-rock från Naruto där! Inte direkt vad man förväntat sig. Lycka! Att en så liten detalj kan göra en så glad! (: haha!
För er som inte fattar vad akatsuki så kan jag iaf visa hur rockarna ser ut ^.^

~ Lipstick ~

Taggar igång med lite musik så här på morgonkvisten nu. Idag är det långkörare i skolan. Den sista lektionen ska bli intressant men nervöst är det inför den också.
 
Den här låten tycker jag är så dålig att den blir bra, fastnar direkt i hjärnan!
Har redan gått runt och trallat på den i flera dagar x')
 
omo omo o-o-o omo~~

~ Sliten ~

Äntligen får man sätta sig och ta det lugnt en stund! Hade lektion på fm, och sedan gick jag nästan direkt ner på stan. Skulle prata med hyresgästföreningen, så nu är det fixat! Efter de så gick jag och köpte mammas födelsedagspresent. Höll nästan på att glömma den!
 
Hittade samtidigt en engelsk bok om samurajer på akademibokhandeln, nice!
Får se om den är nått att ha ;)
 
Har dock märkt att mina höfter börjar bli ömmare och ömmare när jag är ute och går. Speciellt idag, sista biten hem alltså - smärtsamt!I övrigt känner jag mig ändå allmänt sliten och trött. Kan knappt sova om nätterna och får därför svårt att koncentrera mig i skolan.
 

RSS 2.0