Never Forgotten

 
Blunda nu och när du öppnar dina ögon igen skall du aldrig mer behöva känna någon smärta.
Bland vänner ska du nu få för alltid få äta av de evigt gröna frodiga gräset.
 
R.I.P
Tintin & Trulle
 
Kommer aldrig glömma er.
Ni kommer båda för alltid att ha en mycket speciell plats i mitt hjärta.
 
 

Veckans låtar | Vecka 49

Var nästan 10 veckor sedan jag körde 'Veckans låtar'... men nu kör vi på igen! (: Låtarna i det här inlägget är tre låtar som jag verkligen inte kan få nog av just nu. EXO:s låt släpptes för bara några dagar sedan medan VIXX och FT Islands har funnits ute en tag redan. Sjukt bra låtar i vilket fall!
 
EXO - Miracle of December
 
VIXX - Voodoo Doll
 
FT Island - Madly

Baka baka baka

Vet inte vad som tagit åt mig den här helgen. Igår bakades det saffransbullar och gjordes knäck. Idag fick jag för mig att baka kanelbullar och eftersom jag hade ett paket saffran över från igår blev det även en saffranskaka. Det roligaste är att det är första gången jag provat på att göra alla dessa saker själv och ändå har det blivit så bra, jävligt stolt faktiskt! ^^, Det enda undantaget är knäcken. Tror inte jag kokade den tillräckligt länge så den stelnar inte som den ska... men men... i övrigt så! haha!
 
 

Baker Queen

Har spenderat i stort sett hela dagen i köket idag. Blev bara så jädra sugen på att baka lite gott till jul...även om det är lite över två veckor kvar men vafan. Började och göra knäck. Var första gången jag gjort det själv, är lite orolig att den inte kommer stelna som den ska men vi får se hur det ser ut imorgon helt enkelt. Sedan provade jag även på att göra saffransbullar med vit choklad och mandelmassa i. Blev faktiskt riktigt bra! :)
 
Även om det varit en del slit med allt så verkligen stormtrivs jag med att baka. Det är nog bland det roligaste som finns. Bakning och matlagning börjar jag tycka mer och mer om. Blir så roligt när man får prova på lite nya recept också ^^,
 
 

RSS 2.0