Oh please...

Då var den skoluppgiften klar. Världens sämsta språk och oordning i den men det ska heller inte betygsättas (tur det) så skiter i det nu. Orkar inte göra det ordentligt helt enkelt. Vet inte om jag nämnt det förut men fick tillbaka kompletteringen för Piaget/Freud saken och som jag trodde blir jag tvungen att göra om den en gång till, suck. Fint att göra komplettering på en komplettering -.- Får sätta mig ner med det på lördag eller något, för idag eller imorgon går inte. Undrar om jag ens någonsin kmr kunna få det klart och godkänt...
 
Som sagt, känner lite att jag sprungit in i väggen. Har tappat all motivation och all ork. Bästa metaforen för hur jag tar mig fram just nu är att jag gör det likt en robot. Märker ju också på mina resultat att det börjar dala neråt. Inte ens det fina vädret hjälper något vidare just nu...
 
Säger bara 'bläh' på livet just nu!

Tillbaka till verkligheten

Sitter just nu på mitt favorit-café och skriver på skoluppgiften. Måste säga att det än så länge går riktigt bra. Pratade lite snabbt med "S" om uppgiften så fick lite mer förklarat exakt vad det var vi skulle skriva egentligen. Vet fortfarande inte om det jag skriver är korrekt men det är åtminstone något, är ju värre om man inte lämnar in någonting alls.
 
Så ja, det var väl allt för nu. Tillbaka till arbetet nu.
 
Ja ne!
 
Finns inget bättre än att lyssna på Yiruma medan man pluggar, går mycket enklare då (:
Någon dag önskar jag att jag kunde få äga en skiva med honom, hans musik har varkligen betytt så mycket för mig sedan flera år tillbaka. Tröttnar aldrig på att lyssna till hans musik <3

Pitcher

Säger bara en sak - Al Pitcher är kung! Bästa kvällen på länge, har skrattat så det värker i magmusklerna fortfarande :')
Hm...

Kul scenario när du läst kurslitteraturen och tycker dig förstå den rätt bra men hur många gånger du än läser frågan så förstår du fortfarande inte vad det är du ska svara på, eller hur för den delen. Jag är redigt vilsen i vad det är som förväntas av mig. Inte det lättaste att svara på något när du inte ens förstår innebörden av frågan. Känner mig så där lagom korkad just nu, shit asså...
 
Skiten ska in på fredag liksom så måste ju på nått vis knåpa ihop det till dess men jag vet helt ärligt inte hur jag ska göra just nu. Helt vilsen. Hjälp...?

Al Pitcher ikväll!

Right, bara att ge sig på att plugga nu. Har en inlämningsuppgift tills på fredag. Kommer inte få det så roligt under dagen med andra ord. Men förhoppningsvis får jag det desto roligare ikväll. Då är det nämligen äntligen dags att se Al Pitcher på Växjö Teatern! Längtar ihjäl mig!
 
 
 

Irrgångar

Vissa dagar, som idag, börjar jag seriöst undra vad jag gett mig själv in i. Jag är fast i någon slags labyrint och kan inte hitta ut igen. Känner bara att om jag inte sökt till uni förra året så hade jag inte heller behövt ta alla dessa beslut, inte behövt tänka på vad som är klokaste valet eller behöva bry mig om andras åsikter. Hade framförallt inte behöva känna den här ångesten inför ett val som kan påverka hela livet.
 
Som jag nämnde i inlägget tidigare idag vill jag som det ser ut nu avsluta utbildningen och återvända hem. Kan tyckas enkelt. Men verkligheten är en annan. Jag vet själv att det klokaste valet är att stanna kvar och avsluta det jag börjat, bara bita ihop och få det klart. Lyckas jag med utbildningen ökar chanserna till jobbet ganska markant. Om inte annat så öppnar det upp en del möjligheter. Detta vet jag själv, och nästan alla runt omkring mig säger det samma - stanna kvar och avsluta.
Men samtidigt som jag har den här logiska och förnuftiga sidan av mig så vill en annan del av mig bara ut. Jag vet inte hur många gånger under den här tiden som jag gråtit mig själv till söms bara för att allt blir för mycket. Eller hur många gånger jag efter skoldagen bara känt mig helt död inuti. De flesta dagarna går jag bara som en robot: jag gör det som förväntas av mig men inte mer. Det finns ingen glädje i att studera, bara frustration och uppgivenhet.
 
Känner jag mig själv rätt så vet jag att om jag blir kvar kommer jag kunna få godkänt i de ämnen vi har, det ända jag undrar hur jag själv kommer att må när allt är över. Jag överdriver inte när jag säger att varje dag är en inre kamp från min sida. Det är en ständig kamp i att inte låta sig slukas upp av det svarta hål som ständigt finns i närheten.
 
Vet helt enkelt inte riktigt vad jag ska ta mig till. Hur jag än gör känns det som att det kommer gå åt helvete.

Let it all out.. my truth..

Ibland undrar jag seriöst vad jag gör här. Har nu pluggat på uni ungefär 6 månader. Har upplevt både motgångar och framgångar. Det har varit tillfällen som jag verkligen trivits som fisken i vattnet i den här nya staden. Men framförallt har det varit mycket orkeslöshet och uppgivenhet. Skulle jag försöka sätta siffror på min tid här så har det varit 80% med ångest, vånda och en känsla av total isolering. De övriga 20% har varit de där fikorna med de från klassen och även ganska ok lyckade resultat i skolan.
 
De som läst bloggen lite längre, eller som känner mig annars vet att mitt humör och engagemang i skolan gått både upp och ner, från förtvivlan till stark motivation. Dock tror jag ingen riktigt vet just hur dåligt jag över lag mått under långa perioder bara under de här få månaderna. Visst, har fått godkänt på det mesta i skolan och gör det jag ska. Men det är bara sådan jag är; hur dåligt jag än mår så får jag sakerna jag gett mig in på klara.
 
Många säger att det beror på vintern att man mår dåligt - att det blir bättre till våren. Har länge själv lurat i mig den teorin. Men om jag tänker tillbaka har jag aldrig mått riktigt bra med plugget och allt runt omkring. Kom ju hit när det fortfarande var sommar så hur kan man skylla på "vinterdepression" då? En annan sak många runt mig säger är att det handlar om inställning. Ställer man in sig på att det är tråkigt så blir det också det. Något jag kan till viss mån hålla med om. Men jag vet själv att jag har försökt gå in med en lite positiv inställning men det slutar ändå med att jag bara vill skjuta mig själv för att plugget är så tråkigt.
 
I ärlighetens namn så vill jag åka hem. Jag känner inte att jag rent mentalt kommer att orka med ytterligare 2,5 år med något som är för mig totalt ointressant och som inte ger mig något. Jag vill lära mig saker, jag vill få de där "aha-upplvelserna" som jag fick mycket av under gymnasietiden. Men vad har jag fått? ...Ingenting. Ämnena vi har läst har varit för mig totalt irrelevanta för det yrke vi studerar till och jag orkar inte ens bemöda mig att lära in det ordentligt. Har under 6 månader inte lärt mig mycket nytt. Ny information, nya tankevägar - visst, men jag kommer inte ihåg något av det som sagts under den här tiden. Jag bara lär mig saker och ting inför tentorna men glömmer sedan bort allt.
 
Kanske det klokaste är att vara kvar bara för att chansen till jobb ökar. För åker jag hem är jag tillbaka i arbetslöshetens träsk igen. Samtidigt vill jag inte slösa min tid och få skulder på något som jag inte är 100 på att jag vill hålla på med. Är inte helt säker på att jag kommer klara plugget då kraven blir större och större och min motivation och energi allt mindre. Finns det ens någon poäng i att bara sitta och vänta på att det ska bli bättre?
 
Ingenting av det jag hade hoppats på har blivit av. Sitter bara här nu med en bitter eftersmak.
 

Harlem Shake @ Linnéuniversitetet

Jaha, då har Harlem Shake även nått Växjö och Linnéuniversitetet, haha! (: 
 
 
Inte bara massa plugg hela tiden ;)

Get that Army Look

 25:te idag vilket också innebär studiebidrag. Åkte in till stan efter skolan och köpte på mig lite kläder på Lindex. Blev en hel oufit av det hela till slut; byxor, skjorta och ett linne. Har länge suktat efter den där "army-looken" så när jag hittade en snygg skjorta som passade min kroppstyp också var det inte mycket mer än att slå till. Var ju som sagt tänkt att bara köpa någon/några tröjor idag men blev till slut ett par riktigt snygga byxor också, även dem med "militärmönster".
 
När man köper på plus-size avdelningen som jag mer eller mindre alltid måste göra så kostar det lite mer (ok ganska mycket mer) men man känner sig alltid supernöjd med sina köp, åtminstone jag. När det kostar lite mer så ser man verkligen till att bara köpa det man absolut vill ha och som ser bra ut. Skjortan jag köpte blev jag supernöjd med! Den är figursydd så det ger ett smalare intryck och så framhäver det de kurvor jag faktiskt har. Inte lätt att hitta den typen av tröjor när man är lite större.
 
Så ja, det kostade en hel del mot vad jag annars vill ge för kläder men känner mig super super nöjd så skiter i det. Det är inte som att jag köper kläder allt jämt ändå. Har liksom gått i flera år med kläder jag inte ens tyckt om bara för att jag inte viljat spendera mer på mig själv. Är riktigt befriande att äntligen kunna köpa kläder som jag tycker om och kan trivas med.
 
 
Lite dåliga mobilbilder är allt jag kan ge er, men kanske syns ok ändå?
 

Söndag

Var tog solen vägen? Bara grått, blåsigt och halt ute igen. Fan.
 
Vet inte om det beror på vädret eller något annat men mår riktigt piss idag. Vill mest bara krypa ner under täcket och gråta eller något. Livet känns lika grått och tråkigt som vädret ute för tillfället. Inte verkar det som att någon vill träffas heller, har för visso inte frågat någon heller men är trött på att alltid vara den som tar kontakt först. Vet inte vad det som hände efter jul men helt plötsligt slutar folk prata med en och träffas så som man gjorde innan. Kanske läser jag bara in för mycket i det men känslan är att något inte riktigt stämmer. Om jag kände mig ensam förut så är det hundra gånger värre efter jullovet...
 
Kanske blir det bättre. Vem vet.
 

Bara jag...

... som tycker att bidrag nr. 2, Lucia Piñera - Must be Love, är extremt lik Adeles låt Rollin' in the deep? Kunde inte tänka på något annat under hela hennes framträdande.
 
och Army of Lovers... vad hände med Camilla? Varför mimar hon? Och...hur dålig får man bli på det sedan? Herregud...
 
Ja vad ska man säga, riktiga stjärnor ikväll...host hos... -.-

Lördag

Gosh, mello-kväll igen och än så länge har jag bara suttit och kämpat för att inte somna.
Så otroligt dåliga låtar och artister, gäsp~!
 
Aja, får se om andra hälften blir bättre.. men skulle inte tro det.. suck..

Relax

Härliga fredag, bara njuter för fullt. Tvätten fixad, mat inhandlad och sedan bara kunna ta det lugnt med en bra bok och musik spelandes i bakgrunden. Våren känns väldigt nära också vilket även det förbättrar humöret avsevärt. Har bara haft en allmänt skön dag! Har dessutom varit helt ensam i lägenheten hela veckan vilket har varit riktigt riktigt härligt.
 
Bara det faktum att det inte finns ett spår av skolarbete att göra den här helgen gör att allt känns så mycket mer befriande och bara avslappnande. Har hela helgen på mig att bara ta det lugnt och inte behöva stressa upp mig för något. Härligt! <3
 

Killer Queen

Då var biljetterna till Tribute bandet Killer Queen beställda. Nu är det bara att vänta till 13 Mars! ^^, Kommer bli asroligt, har höga förhoppningar. Känns extra kul också för att jag inte behöver gå själv vilket jag var lite orolig för. Men fick med mig "S" som tur var! (:
 
Fattig som en kyrkråtta igen, men så värt det (förhoppningsvis) !

Fifty Shades

Då vet jag vad jag ska göra i helgen (A)
Klar

Tentan avklarad med en timme till godo. Kändes riktigt bra, hoppas bara att jag skrev tillräckligt tydligt. Har så svårt att skriva för hand, blir alltid så konstiga meningar och så går de inte att redigera på något enkelt vis heller... Hur som, resten av helgen är 100% ledig nu! Så jävla gött!

Dessutom har solen äntligen hittat till Växjö, hur härligt som helst ute ^^

Those Asian Drama Moments..

 
Truth of my life... (A)

SHINee's Back!

Tar en liten paus från plugget nu. Känner mig ändå ganska så lugn på något vis inför tentan imorgon. Seminariet vi hade idag svarade på många osvarade frågor. Visst kanske inte alls går bra när jag väl sitter där imorgon, men just nu känns det som att det inte är helt omöjligt iaf att klara det. Fast ja, vi märker imorgon helt enkelt hur det gått.
 
Har inte så mkt mer att säga egentligen annars. Ville mer dela med mig av två låtar av SHINee som precis släppts (igår..) och gått på repeat sedan dess. Delvis är det deras koreanska comeback med Dream Girl och sedan en liten sneakpeak på deras japanska comeback med låten Fire.
 
 
Måste bara säga att jag bara ääälskar video, SM är lite kreativa för en gångs skull vilket jag verkligen gillar. Dansen på stativen är också riktigt häftigt, vad ska man säga - gillar allt med videon helt enkelt! Och bara en sak till... Taemin... herregud vad han har växt till sig! Shit! He really has become a man~~! *~*
 
 
 
Spelar ingen roll om killarna sjunger på japanska eller koreanska, låter lika bra ändå. Har alltid gillat SHINee men de senaste året (efter Sherlock) har jag verkligen bli ett fan av killarna. Speciellt Taemin blir jag bara mer och mer imponerad av. Vilken skillnad det är på honom nu mot när de debuterade!

Förberedd?

Har nog aldrig varit så här dåligt förberedd för en tenta, eller något prov överhuvudtaget, som jag är inför den som är nu på torsdag. Finns ingen ork eller motivation, min hjärna har gått i vinteride. Kan ju gissa på att tentan inte kommer gå så bra om jag inte börjar jobba. Men vad ska man säga, finns det ingen motivation kommer inget in i hjärnan iaf. Allt försvinner lika fort som jag läst det.
 
Börjar seriöst undra om jag inte är för lat för universitetsstudier...?
 
 
Uhm... never mind... *_* Chuck Bass <3

Classic Love

Kompletterings-uppgiften inlämnad, uppgiften till seminariet på onsdag mer eller mindre klart allt medan klassisk musik spelas i högtalarna. Fick även tvätten gjord tidigt imorse, vilket verkligen var på tiden. Vad ska man säga; det har varit en riktigt bra tisdag. Enda minuset är den här jädra vattenblåsan på foten som stoppar mig från att ta en just nu efterlängtad promenad. Men men, what to do liksom.
 
Hursom, måste bege mig på pluggandet igen nu det är som sagt tenta på torsdag. Suger lite att jag måste plugga för hade mycket hellre fortsätta läsa på en bok jag började med igår. Haha, trodde aldrig jag skulle sitta och läsa just DEN boken... oh boy...
 
Here we go!
 
 

1 hour

Kul att man ska behöva få en stor jävla vattenblåsa på foten direkt bara för att man tänkte börja bli lite duktig och motionera igen. Hade ju tänkt att gå minst en timme om dagen från och med idag men nu verkar det som att jag får lägga den planen på hyllan tills foten är ok igen. Suck.

Men men, blev iaf 5 km idag. Riktigt skönt ute, även om det snöade så var det riktigt milt ute och ja, mysigt på något vis hur sjukt det än låter. Vad ska man säga, vintern kändes riktigt inbjudande och vacker igen med den snötäckta marken och sjön, inte allt för kallt ute och sedan de stora flingorna som ramlade ner från himlen.
 
Bilden är inte tagen idag, tror det var någon gång innan jul...
Men det är iaf ett av ställena som jag gick förbi idag ^^,

Klar...typ...

Jaoo, då var Freud skiten färdigt. Tror jag, typ. Ska läsa igenom imorgon vad jag skrivit innan jag skickar in det. Är fortfarande inte på långa vägar nöjd med det jag skrivit men kan inte få ner det bättre bara. Kanske blir tvungen att göra om det en gång till ändå men so be it.  Har ingen ork för det mer.
 
Jävligt intressant, I know, men men...
Nu ska jag sätta mig och kolla på IRIS! Bästa serien som finns <3 (:  
 

Del 2

Jahapp, kanske ska ta och pallra sig upp ur sängen och börja jobba med det sista på komleteringen. Ska skriva om två problem med Piaget resp. Freuds läroteorier. Igår blev jag klar med Piaget efter mycket om och men. Så idag är det alltså Freud som det ska skrivas om. Tar verkligen emot att göra den här uppgiften men det är väl bara att bita i det sura äpplet, kommer inte undan från det ändå. Kommer ju inte heller kunna skjuta upp det så mycket mer, har nämligen tenta på torsdag så måste vara klar innan dess.
 
Aja, ju fortare kompletteringen är klar desto snabbare får jag sätta mig och kolla på IRIS igen. Senare ikväll ska jag till domkyrkan, dags för del III av "Bach i Småland" - orgelmusik när den är som bäst.
 
Har inte så mkt bilder på datan så bjuder på den här underbara låten så länge ^.^
 

Departures

Efter Mello igår kväll satte jag mig och kollade på en japansk film som jag länge viljat se - Departures (おくりびと Okuribito) från 2008. Många har talat varmt om filmen och själv blev jag nyfiken på den för något år sedan när jag såg den på CDON. Har dock kommit annat mellan så det har inte blivit av att se den. Men igår så till slut!
 
Kan redan nu säga att jag starkt rekommenderar den här filmen.
En av de vackraste filmer jag någonsin sett!
 
Filmen cirkulerar kring Kobayashi Daigo (Motoki Masahiro) som jobbar som cellist i en orkester i Tokyo. Efter att orkestern han spelar i blir upplöst beger han sig tillsammans med sin fru Mika (Hirosue Ryouko) till sin födelseort Sakata i Yamagata. Där bor de i det gamla caféet som Daigos familj en gång drev. Daigo börjar ganska snart leta jobb i tidningen och kommer då över en jobbannons med beskrivningen "assisting departures". Utan att riktigt veta naturen av jobbet beger han sig för arbetsintervju. Han blir sedan anställd på fläcken efter bara en ställd fråga från hans nyblivna chef, Sasaki (Yamazaki Tsutomu). Det är också först då som han får reda på att hans jobb är att förbereda de döda, han har blivit anställd på en bergravningsbyrå.
 
 
Måste säga att filmen är oerhört vacker, den har både sorg och humor framställda sida vid sida. Har nog heller aldrig riktigt förstått hur vacker en begravning kan vara, åtminstone i Japan. Den vördnad och respekt som finns även för den döde är berörande. Kan inte låta bli att nästan bli trollbunden av den elegans som de som jobbar på begravningsbyrån har när de förbereder den döde för sin sista resa. Samtidigt blir man förfärad över att dessa människor som jobbar med detta blir dömda och nästan fruktade bara för att de "vidrör de döda".
 
I övrigt är soundtracket riktigt vackert även det, kompositerat av ingen mindre än Hisaishi Joe som gjort musik till bl.a. Studio Ghibli och deras filmer. Det är en film som alla borde se!
 

Caroline af Ugglas

Måste erkänna att Caroline af Ugglas var riktigt, riktigt bra ikväll. Brukar ha svårt för henne och hennes låtar men ikväll får hon en stor applåd från mig. Hon ska ha en final-plats, helt klart!

Lördag = Mello-kväll

Jaha, då börjar Mello om bara några minuter. Har redan skaffat mig en favorit - State of Drama. I övrigt var det inga riktigt "wow-låtar" men är det någonsin det i mello? (ja, jag smyglyssnade lite på SVTs hemsida innan, schh) Undrar ofta varför jag ens kollar, slutar ändå med att jag bara gnäller på alla bidragen.
 
Men det är bara något som man ska göra varje år. Som en tradition.

Omöjligt

Jag försöker verkligen göra kompletteringarna som ska göras. Men fan asså! Det är så tråkig läsning och bara så oförståeligt att jag bara vill dö. Mest värdelösa som finns.. Bläh!

Vill inte, men jag måste.
Kan inte, men jag måste.

Just fuckin' kill Me -_-Ska fan bränna boken när kursen är över..

Killer Queen

Kanske inte så många som vet det här men jag har många gånger önskat att jag bara en gång fått se och höra Freddie Mercury, Queen, spela live. Men det är såklart en omöjlig dröm, Freddie dog året innan jag föddes.
 
Om det finns någon artist jag verkligen beundrar så är det just honom. Kan bara med förundran sitta och titta på olika inspelningar av Queens live framträdande, drömmandes om att själv stå med i publikhavet. Denna man, detta band - det kommer aldrig finnas något liknande, något så legendariskt igen.
 
Självklart kommer jag aldrig få se Freddie Mercury live. Men Tribute Bandet 'Killer Queen' skulle i alla fall kunna ge mig en hint om hur det hade varit att stå där då, den tid då Queen regerade. Och nu kommer de faktiskt till Växjö 13 Mars.
 
Får inte missa detta. Hoppas att någon vill gå med mig, om inte - ja, då får jag väl gå själv. Jag bara måste dit. Kosta vad det kosta vill! Ingen som vill gå med mig...? (:
 
 
Patrick Myers är nästan skrämmande lik Freddie (rent utseendemässigt), eller vad säger ni?

Am I dreaming?

Shit asså, jag vet knappt vart jag ska ta vägen någonstans just nu. Såg nyss på Facebook att Super Junior planerar att hålla sin SUPER SHOW 5 i Sydamerka och Asien. Men inte nog med det - de ska komma till Europa också! Gahhhh~~~! Jag bara måste åka!
 
 
Jag har missat Super Junior nu två gånger i Europa, två gånger! Första gången när det var SM Town, samma dag som min student så självklart gick det ju inte att åka då. Andra gången var när de skulle ha Super Show 4 i Paris, var på väg men i sista stund blev det inget. Har ångrat mig något fruktansvärt efter det.
 
Men nu ska de alltså komma till Europa igen, och den här gången får jag bara inte missa dem. Om det är något jag verkligen vill göra innan jag dör (bucket list, yes) så är det att se dem live. Skulle verkligen vara en dröm som går i uppfyllelse. Detta underbara band som jag följt och älskat seda jag började lyssna på k-pop 2008. Vill bara få se dem en gång live, that's all I ask!
 
Åh taggar ihjäl mig! Kan inte datumen bara komma ut nu!
 
 
Tänk att få vara en del av det blå havet av ELFs... Jag vill...

Al Pitcher

Yes, nu är biljetterna beställda, 27 Februari ska jag se på stand-up med ingen mindre än Al Pitcher!
Så grymt taggad! 
 
 
Fast kan inte Magnus Betnér ta och pallra sig ner till Växjö också... då skulle lyckan vara total (:

Misslyckat

Började ju morgonen ganska positivt, hade en plan för dagen som jag verkligen ville fullfölja. Men saker och ting ändras, små saker gör att allt fallerar. Så nu sitter jag här på mitt rum och har inte ens öppnat boken till kursen jag skulle kompletterat. Ännu en dag av misslyckat försök till att få mig att göra det. Damn it. Att det ska behöva vara så svårt att få sig själv att göra något så litet.
 
Får väl flytta upp det till i helgen, för imorgon kommer jag inte hinna. Ska vara på lektion mellan ett till fyra. Efter det kommer det helt enkelt inte finnas någon ork kvar och innan finns det helt enkelt ingen tid. Får offra min lördag istället. Great.
 
Ännu en dag färgat i svart och grått. Livet leker.. host..host...
 

Fika
Café

Jahapp, plugg väntar i eftermiddag. Men jag tänkte dra mig ner till mitt stammis-ställe Skåres och ta en fika först nu på förmiddagen. Även om jag blir tvungen att fika ensam så är det rätt ok. Tar med en bok att läsa så det är inte hela världen. Fast självklart skulle det varit nice att ha någon med att snacka lite strunt med, men men.. så äre när ingen har tid för en just nu..
 
Hare gött!
 
/Miss Forever Alone

Alex Reads Twilight

Haha, Alex överdriver verkligen inte i sina videos, Twilight är verkligen helt sinnessjukt. Har läst till kapitel 13 än så länge och det enda jag kan tänka på är att Bella är en idiot och allmänt blåögd.. blind om inte annat...eller bara rent utav sinnessjuk. Herregud alltså.. haha!
 
Jag bara undrar hur den här boken kunde bli en sådan best seller?
 

Hello

Helt slutkörd. Har jobbat med ett grupparbete nu både idag och igår. Det bästa av allt är att vi blev klara idag! Tjoohoo! Så nu behöver jag inte bry mig mer om det, redovisningen är på fredag bara sedan. Hade det inte varit för den där jädra kompletteringen av tidigare uppgift så hade jag allså varit helt ledig imorgon. Men men, får skylla mig själv där.
 
Känner mig som sagt helt slut, hjärnan är för trött för att ens tänka klart längre. Helt tömd på energi! Gosh~ Tyvärr innebär den här totala bristen av energi också att mitt humör gått ner ganska rejält med det. Orkar inte prata med någon, vill bara stänga in mig på rummet resten av kvällen och bara dö lite. Inget ovanligt för min del förvisso, men den här gången känns det verkligen förjävligt.
 
Jaja, nog gnällt med massa drabbel. Ingen som bryr sig ändå. Hur som helst tänkte jag dela med mig av en efterlängtad comeback med NU'EST. Gjorde min dag lite bättre iaf, trots att det inte är någon "happy song" eller så. Men har helt enkelt längtat ihjäl mig efter deras comeback.
 

Twilight

Jaha, då sitter man här och läser Twilight av alla böcker.. Det är helt Alex (nerimon@Youtube) fel! haha! De som sätt hans videos fattar varför.. typ..
Mobilt bredband

Woho~! I Have internet! (:
 
Satte igång mitt nya mobila alldeles nyss och det funkar hur bra som helst (just nu iaf). Får se hur det funkar nu, funkar det inte så kan jag ju alltid "uppgradera" senare. Men ja, just nu känns det jävligt nice med internet efter typ 1-2 veckor utan.
 
Hejhopp!
 
 

You only get one shot

Känns som att det var länge sedan jag la upp nån musikvideo på bloggen, lite tomt. Hela mitt cirkulerar ju mer eller mindre kring musiken. Men har helt enkelt inte haft tillgång till internet på ett tag nu så det är nog inte mer än naturligt att det blir så.
 
Hur som helst så måste jag bara dela med mig av B.A.P:s senaste MV för låten One Shot. Både låten och videon är grymma! Det känns som att B.A.P börjar hitta tillbaka till sitt "bad-as" image som de hade vid sin debut. Även om jag har gillat alla låtar de har släppt hittills så är den här typen av låtar det som passar dem bäst.
 
Jaja, nog snackat. Bara se/lyssna själva! (:
 

Escada

Escada - Cherry in the air
lite närmare bild på den ^^
om man kan bli kär i en parfym så har jag nyss blivit det, haha!

shopping

dagens shopping;- doftljus (jordgubb)
- mobilt bredband
- trosor
- parfym (Escada Cherry in the air)

måste bara säga att parfymen luktar såååå gott! synd att man inte har råd att köpa på sig lite ;) tyvärr lär den ju vara borta till min födelsedag ockdå, annars hade man ju kunnat kanske få det då.. oh well.. en flaska har jag nu i alla fall ^^

Bibblan

Sitter på UB just nu. Egentligen skulle jag ju göra kompletteringarna klart men fan asså, det tar verkligen emot. Är det något jag verkligen skulle behöva bättra på så är det att sluta skjuta upp saker. Men samtidigt känns allt ganska meningslöst just nu. Inte så lätt att göra saker och ting när all energi har tagit slut. Hade det varit något som är roligt eller intressant hade jag nog kunnat göra det ändå men så är då inte fallet.
 
Uttråkad i ett halvår, kul liv... suck...

mello

säger bara det, vilka skitbidrag i mello ikväll. Orkar inte ens kolla resultatet, det kvittar lixx..

no internet

har inget Internet för tillfället, har blivit en massa krångel så måste skaffa mobilt asap. Skickar det här från mobilen (fyi)..

onödig fakta, but that's how it is..

Fika på stan

Sitter typ forever alone på ett fik just nu. Mitt enda sällskap är i form av en bok, Kafka på Stranden av Murakami Haruki. Men inte ledsen för det, ganska skönt faktiskt! Finns inga mer måsten för dagen så det är bara att ta det lugnt, mys <3
kändes säkert

kände mig säker igår om alla dessa tankar men idag blir jag tveksam igen.. kanske jag ska kämpa på lite till ändå?

gosh! I don't know anymore!!! :'(

maybe we'll never know

Har nog bestämt mig nu.

Om det är rätt eller fel lär vi så småningom få reda på.
Allt jag har att gå på nu är vad mitt hjärta säger och vad magkänslan säger.

Only tomorrow will tell if it's the right thing to do or not..
Uppesittarkväll med Yohio

Ibland är det trist att man inte kollat/kollar på Bingo Lotto på TVn. Hade jag gjort det hade jag ju inte missat att Yohio faktiskt hade varit med... damn... Men men, tur att Youtube finns i dessa tillfällen ;)
 
Kan tycka att han inte sjunger superbra på engelska (men absolut inte dåligt, missförstå mig inte!) men när han sjunger på japanska bara klickar allt. Underbart <3
 
 
Hejjar förfullt för att han ska vinna Mello i år (:
Skulle vara riktigt nice!

IRIS

Sitter just nu och kollar på bästa serien - IRIS ^^ Tror det är typ.. fjärde gången nu som jag ser den, så himla bra serie bara!

Den skulle lätt passa in även i västländsk TV, jag menar kan en turkisk serie (Lögnen) visas på SVT så borde IRIS lätt kunna det med!
Ingen kunde röra oss

Kan inte få nog <3
 
 
"Nu faller snön och mörkret är en mördare som kväver
varje kreativ tanke som vi någonsin tänkt men du & jag vi dansar än
Ett krig ett spel en lek ett skämt
Vi kunde aldrig enas ens om musiken.
Det fanns inget som kunde röra oss men
du vet att jag var lika rädd som du
Det fanns så mycket att se så jag släppte taget om din hand.
och du försvann Du vet att jag var lika rädd som du..."
 
"En del vänner kommer tillbaka
Men det är alltid de som försvann som får oss att
ligga vakna trots att vi glömt bort deras namn.
Andas in och andas ut"

Sista minuten..

..plugg innan seminariet börjar. Känner mig fortfarande helt Lost men bara att kasta sig in ändå, känns ju bra det här.. not ~~
fokus

vad ska man göra när man måste plugga men hjärnan bara inte vill? har försökt bra länge nu att läsa kurslit. men kan verkligen inte fokusera på vad som står än mindre lära mig nått.. det är bara sååå tråkigt -_- bläh~
Snö

Kul.. det har börjat snöa igen -_-
Bach

Om en stund börjar orgelkonserten i Växjö Domkyrka. Temat är Bach, så ska bli intressant att se/höra det här ^^
Yohio~~

JAAAA!!!! YOHIO TILL FINAL!!!! <3<3

Bästa ikväll

Så jävla bäst han är~! Grym låtHe better win tonight! <3<3

Mello

Dags för mello i år igen ^^ HEJA YOHIO!!!!

Kanske...

...ska man gå på det här imorgon...?
 
 

Gör som alla andra..

.. och lägger ut en "outfit of the day"..
 
Måste bara säga att jag ääääälskar mina nya byxor som jag köpte på Kappahl!
Passar fanemej till allt (:
 
Anyhow, ska strax ge mig ut för att träffa nåra från klassen och såklart fira "L" också ^^

Lack of motivation

Har en allmänt pissig idag (som vanligt asså..) men tänkte bara säga att jag som jag trodde kommer behöva göra kompletteringar på förra veckans uppgift. Typ hela uppgiften behövs göras om.. gött.. Men men, får ta itu med den imorgon eller söndag.
 
Annars är det enda planerade den här helgen ett födelsedags fika hos "L" imorgon. Ska bli trrevligt, och om inte annat skönt att komma bort från allt om bara för en stund.
 
Så att... ja... inte så mkt mer än så. Kul liv, kul liv.... -.-
 

RSS 2.0