3

3 filosofer kvar... jag dör...
 
Update: Klart! typ... orkar inte mer så typ två-fyra filosofer skiter jag i att skriva om, har ingen plats för dem heller för den delen. Har nu ändå nämnt de flesta så att ja.. hjärnan pallar inte mer helt enkelt.

Tröttsamt

Fyfään~ (ja jag är tillbaka för att klaga, that's what I do best!)
 
Pluggandet går sådär lagom segt och dåligt just nu. Har skrivit lite över en sida nu men jag bara orkar inte mer. Har gjort hälften och det gick ju ganska bra, men så när jag skulle börja med andra halvan tog det bara totalstopp i skallen. Orkar bara inte! Sju filosofers teorier kvar, så nära till att bli klar men ändå så fruktansvärt långt bort. Är så trött, så trött. Men det ska in imorgon så måste pressa på, trots allt...
 
Varför måste varenda jävla torsdag se ut såhär?! ><

Pedagogisk Filosofi

Även denna torsdag sitter man alltså instängd på sitt rum och pressar ut allt man har på uppsatsen. Problemet förra veckan var att kunna fylla ut två sidor, den här veckan blir det nog raka motsatsen.
Det är så mycket som vår lärare vill att vi ska ha med men ingen plats för det. På två sidor ska vi skriva om 10 olika filosofer; vad vi tycker om dem och deras teorier samt våra egna åsikter kring dessa teorier. Ganska omöjligt om du frågar mig, skulle viljat ha åtminstone tre sidor att skriva på för att få med allt.
 
Men men, bara att försöka. Kan iaf säga att det gått ganska bra att skriva (än så länge). Texten vi ska skriva ur är lätt att förstå och ämnet är ganska så intressant ändå. Fast som sagt... maxantalet av sidor som vi får skriva på stör mig något fruktansvärt...
 
Anyhow... lämnar lite musik på bloggen så länge; VIXX - On and On!
Kanske redan lagt upp den på bloggen (?) men skit desamma, det är en bra låt! Pumpar på för fullt medans jag pluggar just nu, hehe ^^,
 

Back to reality

Jahapp, då var det dags att ta sig tillbaka till verkligheten. Skolarbete ska göras, och precis som förra veckan är det grymt mkt som ska göras på en väldigt kort tid. De här med att försöka lära sig något är bara att glömma. Allt går så fort att jag inte hinner lära mig innan det är dags för nästa område. Så det jag läste förra veckan har jag mer eller mindre glömt bort redan, great!
 
Så att ja, idag och imorgon kommer det bli tuffa dagar med mycket plugg. Helgen sedan lär väl gå åt till att komplettera förra veckans uppgift som jag är 98% säker på att jag kuggade. Good times!
 
 

Vilket helvete

Var dags att åka tillbaka till Växjö idag. Mitt tåg gick från Norrköping 13.35, precis som planerat. Men när vi har åkt förbi Linköping så stannar tåget helt plötsligt mitt på en åker. Får efter en tids väntan veta att det skett en olycka vid Vikingstad där någon ska ha blivit påkörd (antar att det var av ett tåg). Slutar med att vi står still i 2 timmar och 20 min i väntan på att allt ska vara klart vid olycksplatsen.
 
På den fortsatta vägen blev det en del mindre förhinder också just p.g.a. den här olyckan. Skulle varit framme i Alvesta 15.37 för att göra mitt byte till Växjö, men kommer fram strax efter 18. SJ hade där fixat ersättningsbuss där de också bjöd på macka/bulle och en cola.
 
Så ja, det var ju tänkt att jag skulle vara tillbaka i Växjö 15.50, men kommer hem typ 3 timmar senare än beräknat. Kul! Har ju gått så smidigt fram till det här, men men, allt orda sig ju till slut. Hade ju heller ingen tid att passa så det gjorde inte så mycket.
 
Måste dock säga att SJ skötte allt riktigt bra. Konduktören såg till att lämna "lägesrapporter" med jämna mellanrum så man visste vad som försigick. Även när vi börjat rulla gav de bra info om vart de som skulle byta tåg skulle ta vägen. De fixade taxi och buss för de som inte kunde komma med ett annat tåg. Så allt gick väldigt smidigt när vi börjat rulla igen som sagt.
 
 

Early Morning

God morgon! Vaknade nyss, och om några timmar sitter jag på tåget mot Norrköping, längtar! Fast det måste erkännas att det är lite nervöst också, så är det alltid när jag ska åka tåg, hehe...
Going home

Fyfasen här jobbar vi snabbt. Bokade nyss biljetter, så en kort visit hem är det som väntar nu. Så jävla gött!!

Alltså; hem imorgon och tillbaka till Växjö på tisdag. Blir kort men ska bli skönt ändå.. Nu gäller det bara att packa lite också ;)
Det positiva med att...

...gå upp tidigt ibland är den otroligt fina soluppgången man kan få se. Hade tyvärr bara mobilkameran nu imorse men tycker bilden blev helt ok ändå!Brings me to tears

Vissa människor kan verkligen skapa. Kolla bara in den här videon här under, gjord helt i sims 3!
Även om den är på nästan 12 minuter så kolla! Det är som en kortfilm kan man säga.
 
Men... varnar redan nu.. tårarna kommer ...
 
 
Så himla bra gjort bara, imponerad!
 
Vill ha Sims 3 Pets ...
 
Update! Hittade ännu en riktigt vacker video, även den tyvärr åt det gråtmilda hållet...
Men ack så vacker <3
 

-.-

Att det ska behöva vara så svårt att fylla ut en halv A4 med text till.... bläh!

Endless

Jaha, då sitter man här på UB och pluggar igen. Går inte så himla smidigt med uppgiften som ska in imorgon men har ändå fått lite gjort efter mycket slit. Dock är det mycket kvar och det är lite grann som att leta sig fram i mörkret. För jag kan helt ärligt säga att jag inte förstår så mycket av det som står i texten som vi ska arbeta utifrån. Så om det jag skriver stämmer med verkligheten eller inte vet jag inte. Det är som en ända stor gissningslek just nu.
 
Men men, bara att få det gjort I guess. Har inte så mkt till val.

I'm trying...

Vilken dag! Hade första lektionen med opponering kl 9 (vilket gick asbra, BTW) och slutade kl. 17! Var bara att åka hem och äta lite snabbt sedan innan jag gav mig på plugget igen och höll på till 21... Så jag har mer eller mindre pluggat i 12 timmar idag! Kanske inte så konstigt att hjärnan känns helt mossig just nu, hehe.
 
Trots allt detta pluggande känner jag fortfarande inte att jag förstår så mkt, vilket känns förjävligt med tanke på att jag ska skriva ett arbete på det som ska in på fredag morgon. Inte bra! Så ja, förhoppningsvis faller allt på plats imorgon när jag ska sätta mig ner och skriva annars så är jag ganska så körd...
 
Verkligen ingen rolig vecka det här... och nästa vecka kommer se mer eller mindre likadan ut... T T
 
 

Ger upp för ikväll

Nehepp, får ta och ge upp för den här gången. Känner att jag inte kommer någon vart med pluggandet så det är lika bra att ge sig. Hoppas att det går bättre imorgon. Avbokade min tid hos studievägledaren bara för att plugga inför seminariet som är på eftermiddagen imorron. Det känns ganska kört ändå, men försöka går ju...
 
Fattar inte hur jag ska få till 2 sidor om det här när jag knappt fattar nått... perfa! -.-

Plugg

Även om ämne är intressant så är boken ganska så tråkig. Kände att jag förstod mer igår på lektionen än vad jag gör när jag läser boken nu... Men men, bara att görat. Ska nämligen ha seminarium på det imorgon!

Vart fan tog all motivation från igår vägen?! Argh~Talking to the moon

SÅ vacker cover av Hanbyul i LED Apple *v*
  

Fly high and crash hard

Är det inte ganska lustigt hur man på loppet av bara några timmar kan gå från att känna glädje och livslust till att bara vilja dra täcket över huvudet och gråta? Har haft många sådana dagar där jag i ena stunden mår asbra till att i nästa bara vilja dö. Helt utan att det behöver ha hänt något speciellt därimellan.
 
En sådan dag har jag idag. När jag var i skolan och efter det mådde jag riktigt bra, allt kändes väldigt positivt och bra. Men nu när kvällen kommer drar en enorm sorg över mig som ett svart slöja. Känner mig ensam och isolerad.
 
Musiken blir mitt i allt detta det enda som får mig att inte helt förlora mig själv i alla dessa hundra negativa tankar som cirkulerar i mitt huvud.
 
 
 

Så nöjd!

Måste bara börja med att säga att jag än så länge älskar den nya kursen! Läraren vi hade idag var asbra och ämnet riktigt intressant. Pratade en hel del om t.ex. Marx, Freud och Piaget och deras syn på lärande. Var nästan besviken när lektionen var över, ville ha mer! haha! Inte ofta det händer...
 
Så ja, det känns för första gången på ett halvår intressant. Vilket känns ganska bra, för jag vill inte ge upp utbildningen men hade det fortsätta vara så fruktansvärt jävla tråkigt hade jag nästan fått göra det iaf. Så hoppas, hoppas att det fortsätter såhär nu!
 
 

Promenad

Då var det den hatade måndag igen... Ska ha första lektionen på den nya kursen idag, pedagogik ska vi hålla på med fram till typ mars/april. Har ganska höga förväntningar på den här kursen, så hoppas jag inte blir besviken..

Hur som helst, lektionen är inte fören i eftermiddag så jag passade på att gå ut och gå lite nu vid 10, riktigt skönt ute. Det är bara -6 och vindstilla, en ganska skön vinterdag helt enkelt!
Kvällsmys

Njuter av ensamheten med en kopp varm choklad och en bra bok. Perfekt sätt att avsluta veckan med.
Beautiful Sun

Växjö har hela vintern varit extremt grått och trist, solen har man knappt sätt skymten av. Men den här veckan har det varit soligt och skönt nästan varenda dag! Härligt! Man känner verkligen hur humöret förbättras direkt. Känns inte lika lockande att bara ruttna bort i rummet längre, vill bara ut!
 
Så ja, idag ska jag ta mig till bibblan igen. Tänkte jag skulle fortsätta med att läsa lite Astrid Lindgren, hehe. Känns ganska så bra att bryta av från det jag vanligen läser och läsa lite mer "lätt" material. Har ju suttit och läst en massa Haruki Murakami på sistone och hans böcker kräver att man hänger med lite mer. Väldigt mycket att läsa mellan raderna så att säga... Att läsa barnböcker kräver inte så mycket av en om man säger så..
 
Så varför barnböcker? Jo om jag nu ska bli bibliotekarie så måste man kunna en hel del om litteratur. Då man kommer få en del frågor om det och kanske bli tillfrågad om boktips etc. Även om jag inte är så bra med barn så kommer jag ändå bli tvungen att jobba med dem och det kan vara bra att känna till iaf Astrid Lindgren, som är en stor barnboksförfattare, och hennes böcker. Känns som man missat något annars. Så småningom ska jag ge mig på andra klassiker också. Måste helt enkelt ta igen av det jag missat bland de böckerna som nästan är ett "måste" att ha läst.
 
Blev ganska mkt text det där.. hehe.. Avslutar med en låt som passar bra för hur jag känner mig idag. Blir helt varm i hela kroppen av den! Ganska kul med tanke på att jag hatade den när jag första gången lyssna men nu kan jag inte få nog. Dansen till är ju helt underbar också! haha!
 

Keep on walkin'

Känns som att jag inte gjort annat än att gå idag. Först 4 km bara för att hämta ut paket, därefter ner till stan vilket är ytterligare 1 km. Satt på bibblan några timmar och sedan hemmåt igen. Skulle då göra mat men såg att jag glömt köpa lök och lite annat så det var bara att gå ytterligare 2 km för att ta sig till och från affären.
 
Är sådär lagom trött i fötterna just nu om man säger så, blev ju ändå typ 8-9 km promenad idag! Hoppas inte min höft börjar fucka upp sig nu bara, gjorde ju det förra gången jag gick såhär mkt. Den gamla rid"olyckan" hemsöker mig ännu...
 
Men men, har haft en väldigt skön dag ändå. Satt och läste Bröderna Lejonhjärta på bibblan. För helt ärligt, jag har aldrig vare sig läst boken eller sett filmen! Något som det känns som man måste göra. Så ja, bättre sent än aldrig? Är dock lite sur nu, vilken bok jag missat alla dessa år!
 
 

Just Chillin'

Ja vad ska jag säga? Det har varit en väldigt lugn och skön dag, inga måsten. Träffade "L" på stan, slutade med att vi satt typ tre timmar (!!) på caféet och bara prata massa strunt, haha! Hur skönt som helst ^^

Resten av kvällen nu blir nog minst lika slapp. Väntar bara på att På Spåret ska börja.. nu när TVn är min i helgen ;)
Fransk Frågesport

Sitter och kollar på nått franskt frågesportprogram på TVn just nu. Fattar ingenting, har inte läst franska sedan typ åttan liksom! Trots det har jag nu lyckats svara rätt på nästan varenda fråga (än så länge) ^^

borde kanske börja plugga franska igen? haha.. skulle inte tro det. helt värdelös på franska X)


Ett varv

Har blivit lite gjort idag ändå. Först till skolan, gick väldigt snabbt så jag var tillbaka hemma redan till 12. En snabb lunch och sedan ut och gå ett varv vid sjön för att avsluta med en fika på stan. Gick tillsammans med damen jag bor med, himla tevligt var det idag iaf!
 
Resten av kvällen blir det nog mest att lyssna på musik och läsa min nyköpta bok "Sputnik Älskling" av Murakami Haruki, älskar den redan och har inte läst så mkt ännu. Men inget förvånande, Murakami har ett sätt att skriva som jag bara avgudar. Har än så länge gillat varenda bok av honom som jag har läst.
 

Bra jobbat!

Ibland ska man ha lite tur också... shit...
 
Blir väckt av att Sara (som jag jobbat med uppsatsen med) ringer och väcker mig. Tänker först "varför ringer hon nu?!" Sov så gott så gott, haha! När jag sneglar upp på klockan ser jag dock att den är 8.45! Skulle ju gått upp 7, då lektionen börjar 9 idag.
 
Men som tur är får jag veta av Sara, och det var därför hon ringde, att lektionen idag var inställd. Vilken jävla tur jag hade idag! haha! Kunde blivit riktig panik annars då vi skulle haft en ganska så viktig redovisning just idag.
 
Oh well, ska dra mig iväg till skolan ändå om en stund. Sara och jag ska gå igenom uppgifterna som skulle redovisats idag. Så nu fick vi lite mer tid på oss också.
 
 
Bjuder på den här helt nyutsläppta videon med VIXX så länge. Har inte hunnit kolla videon så noga än men låten är awesome~ Love it, love it! <3 Men när de dansar bland snön... påminner mig en hel del om U-KISS - Neverland då.. hehe..

Rain Sound

 
Planen var att lägga upp den här videon/låten när den kom ut. Men på grund av allt som hände den dagen (14 januari..) så blev det helt enkelt inte så. Fanns ingen ork att ens kolla åt videon.
 
Hur som helst. Kan knappt fatta att B.A.P som grupp bara funnits i ett år nu. De har under det här året släppt många av mina favoritlåtar och verkligen imponerat stort på mig. De började med tre riktigt kraftfulla låtar; Warrior, Power och sedan No Mercy. De har gjort låtar med aegyo som i Stop It, "happy happy song" som Crash. Ja de har gett sig på många olika genre och gjort dem alla med bravur! Finns inget de här killarna inte klarar av.
 
Så släppte de nu alltså sin första singel för året; Rain Sound. En Hip hop/ballad som precis som deras andra låtar överträffar alla förväntningar. Även om jag inte förstår ett ord av vad de sjunger om kommer känslorna tydligt fram. Tårarna började falla direkt.
Vet inte riktigt vad jag ska säga... Killarna slutar aldrig förvåna och imponera på mig. Jag kan med lätthet säga att jag är ett fan! Det här är en grupp som kommit för att stanna!
 
Måste bara dela med mig av den engelska översättningen. Texten alltså... wow...

A girl like you is such a confusing set of  questions and answers
So I shut my mouth I bury love inside the  farewell
Outside the window, the forgotten rain and wind blows In the wee  hours of the night,
I hear familiar songs from the radio It’s perfect for  thinking about you
There are two empty cups of coffee
In this place  without you, I fight with loneliness

I walk alone on the streets I go to the cafe I  used to go a lot, I go watch a movie
I lock even myself in the memories, how about  you?
This weather, this temperature, this passing wind, will I remember  it?
A person to be forgotten like a passing by black and white film
I still miss you as I fall asleep
But on this a rainy night, I cannot fall  asleep

Is this sound of the rain, your voice?
Is this  a sound that calls to me?
Am I the only one thinking of you?
Will this rain  comfort me?
Do you know how I feel?
I keep thinking of you

(I draw you with a pencil, I erase you with an  eraser that is the falling rain)
(I draw you out again today, will I be able  to erase you?)

A bright red umbrella
Wet and drenched clothes  and sneakers
I turn off and turn on the boiler
Whatever I do, it doesn’t  dry Is that how I feel or is it not?
A confusing set of questions and  answers

On a rainy day, I fell for you
We used to love  each other so much It didn’t seem like we had to do this
So my heart hurts  so much (heart hurts)
(From the beginning, I held you in the left side of my  heart and you thickly remain)
Now you remain as a broken fragment that’s  deeply engraved inside
You pull me in I think I lied when I said I could  live without you
I throw away my feelings but I still miss you as I fall  asleep
But on this a rainy night, I cannot fall asleep

Is this sound of the rain, your voice?
Is this  a sound that calls to me?
Am I the only one thinking of you?
Will this rain  comfort me?
Do you know how I feel?
I keep thinking of you

Dear sky, please help me
Please stop this  rain
So that I can forget her, oh no

Is this sound of the rain, your voice?
Is this  a sound that calls to me?
Am I the only one thinking of you?
Will this rain  comfort me?
Do you know how I feel?
I keep thinking of you

Outside the window, the sound of the rain  rings
I remember the memories of us I can’t live without you girl
On  rainy days, I miss you and our kiss
Outside the window, the sound of the rain  rings
I remember the memories of us I can’t live without you girl
On  rainy days, I always run into you

A 1000 Words

 
Ja vad ska man säga. Jag är ett jävla klantarsel! Bilderna här ovan är de enda jag lyckades fota innan batterierna i kameran dog. Som ni kanske ser på nedersta bilden är det en jättefin solnedgång med dimma på väg över den snötäckta sjön. Hade kunnat blivit riktigt fina bilder på det, men nej, batteriehelvetena dör precis när jag är framme!
 
Var så himla vackert ute, så jävla vackert. Nästan magiskt vackert! och så kan jag inte ens få bevara det på bild -.- Helvete! Hoppas på att det kan vara lika fint imorgon för då ska jag försöka igen. För det här misstaget gör jag aldrig om igen ... suck...
 
Men men, bjuder på lite halvtaskiga mobilbilder också. De batterierna hade man ju fullt på iaf -.-
 
 

Och ensam har jag dofterna kvar

 

Det är över nu
Och jag som aldrig gillat nostalgi
Jag gråter nu
Så  släck mitt ljus
Över nu
Och jag som alltid ville vara fri
Vill fångas nu av din sköra röst som alltid sprack när du behövde tröst

Stanna hos mig
Du är allt jag har
Stanna hos mig
Du är allt jag har  kvar

Det är över nu och 1000 kalla tysta dagar
En plats ett slut
Så släck  mitt ljus
Över nu
Och ensam har jag dofterna kvar
Som ett tårögt barn har du gjort mig svag
Det enda som gjorde mig till jag…

Stanna hos mig
Du är allt jag har
Stanna hos mig
Du är allt jag har  kvar

Som igår (hjärta) imorgon
När imorgon blir idag
Som igår (hjärta) imorgon
Du är allt jag har kvar…


Sjung om dom gånger vi delade ett liv med en blick

 
Kan knappt fatta det, men det har nu gått ett dygn sedan det där förödande samtalet kom.Det har gått ett dygn men det känns som veckor, år. Det är svårt att förstå att du inte längre finns på denna jord. Min vän. Alla dessa tårar som har fallit från minda kinder och som åter börjar strömma nu. Om de bara kunde få dig tillbaka. Det är svårt att förstå att det verkligen har hänt.
 
Jag visste att den här dagen skulle ske. Redan när jag packade mina saker för att åter lämna din sida kände jag på mig att jag aldrig mer skulle få se dig. Att jag aldrig mer skulle få hålla om dig, känna din päls mot mina fingertoppar, att jag aldrig mer skulle få somna till ljudet av ditt kurrande. Men jag hoppades på att min magkänsla inte skulle bli till verklighet. Jag hoppades verkligen.
 
Du lämnar ett stort tomrum efter dig. Hjärtat är i tusen bitar just nu. Varje gång jag ser bilderna på dig börjar tårar välla fram igen. Jag saknar dig. Bara tanken på att komma hem igen och inte mötas av ditt jamande vrider om hjärtat. Världen har blivit lite tystare.
 
Du kommer aldrig bli glömd. Älskar dig Neko, nu och för alltid.
 
 
R.I.P
Missan a.k.a. Neko
24 Maj 2004 - 14 Januari 2013

Black Monday

Ja vad ska man säga... dagen hade en bra början men slutade i katastrof..
 
Var redo för den här dagen, men samtidigt inte.
En del av mitt hjärta dog idag.
Orkar inte skriva mer nu. Det är för jobbigt helt enkelt.
 
Hatade måndag...

I'm Sorry

Bra sätt att inleda morgonen med en helt ny MV med CN Blue. Älskar låtar och att videon är filmad i LONDON gör ju inte saken mycket sämre ;) Får mig att längta tillbaka till London~
 

Falling Apart

Jag ville förtränga dessa tankar och alla känslor som kommer med dem.
Och för en stund ikväll kunde jag tänka på annat.
Under veckan har jag kunnat gräva ner mig i skolarbete.
Allt för att inte behöva ta itu med det oudvikliga.
 
Men i slutändan kan jag inte rymma från det.
Faktum är att det ständigt gnager i bakhuvudet.
Jag visste att den här dagen skulle komma.
Men inte nu.
Inte så snart.
 
Jag vet att det är för det bästa.
Att det är det mest kloka.
Men det gör inte allt mindre smärtsamt.
Varför du?!
Varför nu?!
 
Det värsta är att jag inte ens kan vara där.
Jag kommer inte kunna få ta ett sista...
 
...farväl.
 
 
 

Kafé de Luxe

Hemma igen nu och har haft en riktigt bra kväll. Trevligt sällskap, god mat och härlig musik. Killen som spelade live hade en riktigt bra röst. Påminde mig lite om Michael Stipe i R.E.M rent röstmässigt. Sjukt duktig var han i vilket fall! Väldigt enkelt annars med musiken, bara han och en gitarr - mys!
 
Maten smakade riktigt bra även om det var ganska så dyrt. Men helt klart värt sitt pris. All mat där ska ju tydligen vara därproducerat och ekologiskt så kanske därav priset. Trevligt inrett, kändes som att komma in och sätta sig hemma hos någon i deras vardagsrum. Påminner om hur det ser ut på en typisk engelsk pub annars.
 
Blir nog fler gånger. Hörde att det skulle komma en tjej dit (tror jag) som skulle spela och sjunga olika Kent-låtar med vanlig akustisk gitarr om några veckor. Skulle vara kul att höra. Är ju endå Kent hon ska spela så helt fel kan det ju inte vara ;) haha!
 
Bild på baren på Kafe de Luxe
Bildkälla:https://plus.google.com/102235987509221319330/photos?hl=sv#102235987509221319330/photos/photo/5805481066099659266
 

Söndag

Typ första dagen på hela veckan där jag inte har några måsten att ta itu med. Så skönt! Efter gårdagens superinsats av mig och Sara med vår uppsats känns det extra härligt med lite ledighet.
 
Senare i eftermiddag/kväll ska jag ut tillsammans med damen jag bor med och "K" ^^, Vi ska till Kafé De Luxe nere på stan där det ska vara livemusik och samtidigt passa på att kanske ta något att äta och dricka. Så bryter mitt invanda mönster när jag är ledig nu, vilket känns bra. Så hoppas på en awesome kväll nu.
 
Kan vara bra också att göra något så jag kan få slippa tänka på alla tråkigheter som hänger över mig just nu...
 
 
Bjuder på den här låten som jag typ lyssnar sönder just nu <3

I guess this is goodbye

2013 har verkligen inte inlett på så mycket av ett positivt spår för min del. Har varit sjuk, skolan har dragit igång igen med allt vad det innebär.
 
Men det värsta är det besked jag nyss fick. Har en tid varit beredd på att höra de där orden men hoppet fanns ändå att det inte skulle inträffa. Fyfan. Värsta tänkbara håller på att ske... hemskt... snyft...

Trött som satan

Sitter i biblioteket och jobbar med uppsatsen just nu. Tog en liten minibreak nu bara för att låta hjärnan vila några sekunder. Men det börjar närma sig klart nu snart tror jag ^.^ Blir nog ändå att jobba på uppsatsen imorgon också men efter det ska det förhoppningsvis vara 100% klart! Skönt!

Nostalgi

Känner mig halvt döende just nu men känns ändå bra, fick en hel del gjort ändå idag. Om allt går som jag vill att det ska (vilket det nästan aldrig gör, men vafan) så är vi nog klara imorgon. Men som sagt, långa dagar blir det. Åkte till skolan 9.40 och var hemma 18.. kanske inte så konstigt att man är helt slut i skallen.
 
Men ja, känner mig sjukt trött men samtidigt riktigt nöjd så inte så mkt mer att säga om den saken (:
 
Sitter just nu annars och lyssnar på gamla "goingar" från mitt älskade 90-tal så som Backstreet Boys, Britney Spears, Westlife, Spice Girls etc etc. Önskar verkligen man kunde få åka tillbaka i tiden ibland. Den lyckligaste tiden i livet. Livet innan skola, mobbig, press och krav kom in i bilden. Man kunde bara vara.
 
Kommer fortfarande ihåg vilken jävla crush jag hade på Kian i gruppen, hahah! Back then I liked 'em blond ;)
 
Låten var bland de första jag hörde med dem och den som fick mig att till slut köpa albumet. Ett album som jag fortfarande räknar som min absoluta favorit och livs bästa köp. Vilken beslutsångest jag hade när jag stod och valde mellan dem och Backstreet Boys, haha! Those days~

School

Jaha, då är det snart dags att pallra sig bort till bussen. Blir nog en rikigt långdag idag -.- Den där "mini"uppsatsen är inte så jävla mini om man säger så... Inte roligt men bara att görat.
 
Med mig tar jag iaf mina pannkakor som jag gjorde igår. Resultatet blev inte superbra men godkänt, är ganska nöjd ändå för att vara första gången. Nästa gång ska jag dock prova en lite annan variant och se om det blir bättre. Men men, bara att försöka igen! ^^,
 
Well, så länge kan ni få lyssna lite på Boyfriends aldelles nyutgivna MV för låten "I yah". Den är inte lika bra som deras förra video "Janus" men den är inte dålig heller. Dock en låt jag kommer snart glömma bort, den fastnar liksom inte på samma vis i hjärnan som Janus t.ex. gjorde.
 

Dual Life

Tydligen har det blivit en hel del skriverier runt Kim Soris video för "Dual Life". Många ska ha sagt att den är för sexy osv. Som alltid när det är en k-pop video krävs det inte speciellt mkt "sexy" för att en video ska bli banned och stämplad som olämlig.
 
Visst, videon är sexig, men om vi säger så här jag har sätt mkt värre. Men Korea är ju lite konservativa i sitt sätt att tänka ibland ;) hehe. Men ja, kolla videon själva så förstår ni vad det är jag snackar om...
 
 
Har inte hört något från Kim Sori förut, så om hon är en rookie eller inte vet jag inte. Men jag måste säga att jag är imponerad. I like what i see and hear! Dansen och balletten i början... damn girl! Så jävla snygg hon är~
 
Förstår varför vissa har reagerat dock, för ja låten är sexig men det är gjort i på ett snyggt vis. Det blir inte för mycket "sex" så som typ HyunA ofta kör med. Men jag förstår verkligen vad all uppståndelse handlar om. Har ni aldrig sett hur de flesta ballerinor kan dansa?
 
Resten av videon är ok, inget "breath taking" eller så men helt klart godkänd. Låten i sig sedan gillar jag skarpt, ett måste till iPoden känner jag ;) Vet inte, jag gillar henne. Hon kommer inte i klass med min älskade Son Gain men hon är inte långt borta, I gotta say.

Segt

Blev hemma från skolan idag också, mår mkt bättre än vad jag gjorde igår men känner mig helt klart sliten. Får ju knappt sova något alls som det är nu. Men men, imorgon om Sara har tid att jobba på vår uppsats så ska jag ta mig i krgaen och görat. Kan inte lämna henne i sticket mer nu.
 
Det enda jag annars ska göra idag är att pallra mig ut en stund, mest för att få lite frisk luft efter ha varit inomhus nästan hela tiden sedan jag kom tillbaka till Växjö. Ska passa på att handla något att äta när jag ändå är ute.
 
Funderar på att prova att göra pannkakor, har aldrig gjort det själv (!!) så de kan ju bli spännande. Det verkar vara något man bara inte kan misslyckas med men vänta ni bara, skulle inte förvåna mig om jag failar totalt, haha! Men jag ska ge det ett försök, är så sjukt sugen på det bara helt enkelt! ^.^
 
Bild från London, världens godaste våfflor~! <3
 

Bästa albumet på det nya året

Kunde idag äntligen ta mig tid att lyssna igenom Super Junior-Ms andra album "Break Down". Som vanligt när det kommer till Super Junior, oavsett om det är "huvudgruppen" eller någon av subgrupperna, så är förväntningarna höga. Musikvideon för "Break Down" levde verkligen upp till de förväntningarna, så sjukt bra! <3
 
Anyhow, albumet alltså, kan bara beskriva det med ett ord; perfektion. Vilket är ganska passande då deras första album hette just Perfection. Älskade varenda låt på det albumet och kan med lätthet säga att det samma gäller gruppens andra album.
 
I klippet här under ligger alla 8 låtar från albumet som en playlist så bara att lyssna och njuta ^.^
 

Feel like shit

Välkommen tillbaka till Växjö eller nått... Fyfan vilken hemsk natt jag har haft!
 
Började redan på morgonen igår igentligen. Mådde illa och att äta mat kändes jobbigt hur hungrig jag än var. Blev inte mkt bättre under kvällen då näsan började krångla också. Fick sova i en timme innan jag vaknar upp helt kallsvettig och känslan av att behöva spy. Blev inte mkt bättre utav en rejäl yrsel, även om jag bara satt still i sängen kändes det som att hela världen snurrade.
 
Som vanligt när jag blir sjuk fick jag ingen feber men temperaturen sjönk mer än den nånsin gjort förut, var nere på 34,7 när allt kändes som värst vilket är 2 grader mindre än vad jag normalt har...
 
Lyckades till slut somna trots illamåendet och en rejäl halsbränna på det. Men att gå till skolan var ingen idé, är helt slut och skakis efter i natt. Trodde det gått över nu på FM men när jag åt lunch började illamåendet komma tillbaka igen.
 
Vet inte riktigt men hela kroppen känns bara förgiftad på något vis. Har bara lust att dö lite just nu ...
 

Break Down

Tjo, it's been a while since last time...
 
Ev. ska jag ge mig på en "sammanfattning av 2012" eller nått lite senare och kanske lite vad jag sysslat med under de här veckorna. Inte för det finns så jävla mkt intressant eller så, men i vilket fall...
 
Idag är i alla fall sista dagen hemma, 13.35 går tåget från Norrköping och återresan till Växjö börjar. Är dock sjuk så kan ju inte säga att det kommer bli vidare roligt -.- Verkligen fel tillfälle att bli sjuk, när man har som mest att göra i skolan och allt.
 
Så länge bjuder jag på en helt nyutsläppt video med SUPER JUNIOR-M! Har längtat som en tok efter deras comeback och nu är den äntligen här! Måste sätta mig ner och lyssna på resten av albumet senare, för de lilla jag lyssnat till på SM:s video med "highlights"  från deras album så kommer jag älska varenda låt. Lät jävligt bra det lilla jag hörde.
 
Enough talk, here you have; Super Junior-M - Break Down!
 
 
Visst lite tråkigt att det är den typiska "SM.Ent. Set" i bakgrunden och dansen imponerar inte heller på det viset som Super Junior annars gör men jag ÄLSKAR garderoben/stil i videon och låten är ju bara ren perfektion!
love love love!

RSS 2.0