Waiting

Börjar bli till en tradition det här - cafébesök innan det är dags att sätta sig på tåget hemåt..Sista Shoppingen

Happ, då har man varit ute och slösat pengar igen. Men det var saker som behövdes och till ett bra pris också. Fick för 300 kr; 3 t-shirts, 1 tjocktröja och 1 ryggsäck. Ryggsäcken var en måste, min axel håller på att dö av att alltid bära upp tyngden av dator och böcker. Axelremsväska är inte så bra allt jämt, åtminstone inte när man har tunga saker med sig.
 
Men utöver den lilla shoppingrundan idag har det varit ganska dött. Imorgon väntar min SISTA lektion med redovisning och opponering. Kommer sitta från 8.30 till 16.00 i skolan.. kul... Ska dock försöka smyga upp till Campus Bokhandeln vid lunch för att lämna in mina kursböcker för försäljning. Kanske kan få lite cash för dem ;)
 
 

Dagens Lunch

Onyttigt som tusan, men ack så gott! Första gången jag dricker Cola på 5 veckor också! Mums!
 
 
 

Rose

Om det är någon rookie bland k-pop artisterna som verkligen imponerat på mig så är det Lee Hi som är signad till YG Ent. Hennes röst är väldigt unik för k-pop scenen och hon är dessutom så pass ung ändå. Tror hon är 16 eller 17 år gammal (rätta mig gärna om jag har fel!) och redan så pass duktig.
 
Den nya teasern för hennes kommande MV är bara breath taking. Längtar till 28 mars bara för att få se och höra den nya låten/videon. Kommer nog med största sannorlikhet bli något väldigt speciellt (: <3
 

Bloody Week(end)

Har verkligen blivit en helg med tema på blod den här helgen, iaf om man ser till filmerna jag kollar/kollar på.
 
Igår kollade jag på filmen "The Countess" som handlar om grevinnan Elizabeth Báthory, också kallad "Grevinna Dracula,  som levde under slutet av 1500-talet i Transylvanien. Grevinnan trodde att om hon blev yngre av att täcka sin hud med unga kvinnor/flickors blod så hon lät hundratals kvinnor tömmas på allt blod de hade. Kropparna av dessa kvinnor hittades runt om slottet och då det inte fanns en droppe blod kvar i kropparna började snart "smeknamnet" Grevinna Dracula att växa fram.
Vad beträffar den här kvällen så blir det filmen "From Hell" med bäste Johnny Depp i huvudrollen. Den här gången är det den ökände mördaren 'Jack the Ripper' som filmen handlar om.
 
Så ja, mycket blod i filmerna den här veckan.. Hoppas på att filmen med Johnny Depp ska vara bra, har hört mkt gott om den. The Countess som jag kollade på igår var ganska trist måste jag säga. Hade höga förhoppningar på den men blev besviken.
 
Have a bloody great evening! (: Mohaha!
 

Earth Hour


Pure Magic

Kom över ett klipp från 2005 där Brian May från Queen sjunger på deras låt 'Love of my life'. Jag tror det är något av det finaste jag både sett och hört. Satt med gåshud under hela framträdandet och bara.. njöt. Så vackert!
 

Killin' me

Skolan försöker verkligen ta kol på en såhär sista veckorna innan man slutar. Precis när vi i gruppen börjar känna oss klara med uppgiften som vi har till på söndag kommer läraren in och tittar på det och nu sitter vi med en ny hög av saker som måste skrivas till. Shit. Trodde verkligen vi började blir klara men icke.. är rädd för att jag blir tvungen att jobba med det här imorgon också... Ingen ledighet här inte.
 

Man in love

 
Har inte själv hunnit se så mkt av videon i själv men låten har jag fått lyssna på ändå. Måste säga att jag bara L.O.V.E IT! INFINITE gör en aldrig besviken, låt efter låt som killarna kommer ut med blir en hit hos mig.
 
Oh well, tillbaka till plugget nu. Blir nog lite lättare med den här låten i öronen nu (:

Gratis är gott

Fint när man bara får en Redbull helt gratis när man sitter och pluggar. Jag som aldrig druckit Redbull heller. Men måste säga att det var riktigt gott. Kan ju hoppas på att man piggnar till lite nu (:
 

Mycket annat

Tjo!
Blir inte mycket skrivet de här dagarna märker jag. Det är väldigt mycket i skolan just nu så när jag kommer hem efter en hel dag av plugg finns det inte så mycket mer jag vill göra än att ta det lugnt. Mitt senaste "addiction" har blivit TV-serien McLeod's Daughters. Köpte DVD-boxen i.. fredags(?) och har redan kommit till säsong 3. Kan inte sluta kolla helt enkelt! haha!
 
Men ja, det händer inte så mycket i livet just nu så därmed blir det inte mkt skrivet här heller. På grund av mitt sega internet blir det inte mycket musik heller vilket jag annars kan dela med mig en hel del av här på bloggen. Hur som helst, har mycket att tänka på för tillfället och uppdateringen blir troligen ganska så lidande på grund av det. Just so you know...
 
Saknar denne lille galning just nu iaf.. <3
Men snart så.. (:
 
  

Robin Stjernberg - You / Metal Cover

Sitter på UB och pluggar med gruppen just nu men måste bara dela med mig av ett klipp jag nyss kom över. Det är ett gäng killar som jag antar har ett band som heter Outtrigger och de hade lagt upp en cover av Melodifestivalvinnar-låten You av Robin Stjernberg. De har alltså gjort en metalversion av låten. Måste bara säga att jag tycker deras version är 100 gånger bättre än orginalet! Kan vi inte skicka dem istället för Robin ;) Inget illa menat mot Robin men fasen asså, de här killarna gör låten till en RIKTIG vinnarlåt! Så bra! (:
 
 
A

Back again

Tjo!
Var som sagt på en utställning de hade på Utvandrarnas hus idag. Hade ganska höga förväntningar men tycker inte utställningen riktigt levde upp till dem. Men ja, det var helt ok ändå. Efter det tog vi en avstickare till Smålandsmuseumet/Glasmuseumet som ligger precis bredvid. Så det blev en väldigt "kulturell" eftermiddag för min del, haha! Har inte varit på varken Utvandrarnas hus eller museumet innan så det var ganska kul att se.
 
Resten av eftermiddagen blir till åter bara slappa, har en hel DVD-box full med McLeod's Daughters avsnitt att se på så jag klarar mig nog (:  

Vampyrer och varulvar

Skönt med helg! Ska bara slappa och ta det lugnt. Har bara en sak inplanerad idag - ska iväg tillsammans med en från klassen på en utställning om Varulvar, vampyrer och annan folktro på Utvandrarnas hus. Det är invigning idag kl. 14, gratis inträde skulle det vara också. Hoppas på att det är något att se, tror det kan bli ganska intressant (:
 
 

Here we are again ey..

Förstår inte riktigt vad det är de här dagarna men har väldigt svårt att sova om nätterna. Igår somnade jag inte fören fyra och den här natten verkar bli likadan. Trots att jag bara sov ca fyra timmar natten som va nu så är jag inte ens trött.

Vill bara sova en stund så jag slipper tänka mer!

Insomnia

Fint, ska upp sju imorgon.. hm.. idag menar jag... men kan inte sova. Damn it.. ska skriva på en gruppuppgift med några i klassen senare idag också. Vill helst få lite sömn innan dess.

The spring that dissapeared

Lyckorus känslorna efter konserten igår försvann ju tyvärr ganska snart. Trodde våren var på väg men idag är det verkligen vinter igen. Snö har åter igen täckt vägarna och marken. Fast man kan ju undra varför man ens bryr sig längre, det är så typiskt Sverige-väder på något vis. Men ja, det var verkligen det sista jag behövde just nu. Humöret är redan nere i botten och den återkommande vintern borrar bara ner mig ännu längre ner. Jag orkar fan inte mer!
Det är ju sååå roligt att alltid behöva pendla fram och tillbaka rent känslomässigt från dag till dag. Ena dagen kan livet kännas ganska ok och andra dagar, som idag, vill man nästan bara dö. Jag är så totalt slutkörd rent mentalt just nu och jag vet inte riktigt hur jag ska klara av skolarbetet mitt i allt. Går mest runt och känner mig förbannad och irriterad på allt och alla. Vissa dagar känns det nästan svårt att andas, stressen äter upp mig inifrån.
 
Vet mycket väl att mina "problem" inte är någonting i jämförelse med vad många andra upplever i sina liv. Men det är så här det ser ut för mig just nu. Är så trött samtidigt på att man alltid måste rättfärdiga sina känslor och jämföra med varandra. Det här är mina känslor, mitt liv - mina upplevelser. Det som kan tyckas vara en bagatell för någon kan vara ett rent helvete för någon annan.
 
Vinterns återkomst..suck..

Ett berg av kurslitteratur

Räknade nyss ut på ett ungefär hur mycket pengar jag under det här halvåret lagt ut på bara kurslitt. Slutsiffran hamnade på 4500 kr! Ok, många andra har varit tvungna att lägga ut bra mycket mer än så. Men tycker det är en ganska maffig siffra ändå. Speciellt med tanke på att de flesta av böckerna har man bara läst igenom en gång eller bara läst något enstaka kapitel i. Hade till och med en bok som jag inte ens öppnat sedan jag köpte den.
 
Ska gå till campusbokhandeln imorgon tror jag och snacka med dem. Kanske kan man lämna in böckerna där så man får något tillbaka av det man spenderat. Det är ju inte direkt några böcker jag vill spara om man säger så. De ligger bara och tar upp plats.
 

A glint of Queen

Godmorgon!
Dagen efter konserten nu alltså - och vilken kväll jag hade!
 
Önskar jag hade haft lite bilder eller videoklipp att visa från igår men jag satt rätt högt upp i konserhallen och mobilkameran är inte den bästa heller. Men det spelar ingen roll nu, hade i vilket fall hur kul som helst igår! Publiken var assega i början när Killer Queen började sjunga. Alla bara satt ner och klappa lite smått oengagerat. Men "Freddie" fick upp dem till slut och vilket ös det blev ju längre konserten höll på.
De spelade hit efter hit som Queen hade under sin aktiva karriär med Freddie Mercury i spetsen. Kommer inte ihåg alla låtar de körde men några av dem var; Don't stop me now, I want to break free, I want it all, A kind of magic, bohemian rhapsody, radio gaga, fat bottomed girl, bicycle race, crazy little thing called love, another one bites the dust, killer queen m.fl. Det hela avslutades sedan med de riktigt välkända låtarna; We are the champions, We will rock you och en klar favorit från min sida - The Show must go on.
 
Älskade känslan av att stå där mitt i publikhavet. Alla sjöng med i låt efter låt, klappade händerna nästan konstant. Vi var i "Queens" våld, de kunde lätt styra hur och när vi skulle sjunga, klappa eller skrika. Vilken upplevelse. Men det bästa minnet av allt var när de sjöng på We are the champions. Publiken sjöng så högt och sammanstämt att vi nästan överröstade "Freddie". Har inte själv varit på någon riktig Queen-konsert tyvärr men kan mycket väl tänka mig att det kunde ha varit något som det var igår kväll.
 
Patrick Myers som Freddie Mercury
 
Och vad ska man säga om Killer Queen? De har fått utmärkelsen "världens bästa tributeband" vilket jag tycker talar för sig själv. Patrick Myers som frontar Freddie Mercury gör det med bravur. För det första ser de rent utseendemässigt väldigt lika varandra, det är nästan så man ibland trodde sig se den verkliga Freddie. Även något så viktigt som rösten är lika hos dem. Det var bara några gånger man hörde att det inte var i samma kaliber som Freddie Mercury. Men samtidigt, är det någon som någonsin kommer att kunna komma upp i Freddie Mercurys kaliber? Jag tror inte det i alla fall. Även kläderna var genomtänkta och man kände igen dem från bilder och videoklipp man sett från Queens olika konserter. Det hela avslutades med att Patrick Myers kommer in med kungakronan och den röda manteln, vilket verkligen var pricken över i:t.
 
Freddie Mercury i den kungakrona och mantel som jag nämnde ovan.
 
Blev ett väldigt långt inlägg den här men kände bara att jag var tvungen att få ur mig allt. Det var en av de bästa konserter jag någonsin varit på. Hade det så himla roligt och för två timmar fick jag bara glömma världen runt omkring och bara vara. Tack Killer Queen för en fantastisk kväll!
 
 Den enda bilden jag försökte mig på igår.
Som sagt ser man inte så mkt, och "Freddie" blev bara ett vitt sken. Men men...

Killer Queen

I väntan på att konserten ska börja.. ^^
She's a Killer~ Queen!

Usch, måste nog "byta upp" mitt mobila bredband. Har ju kört upp mina GB på loppet av en vecka. Helt värdelöst när det går på halvfart. Går inte att använda SVT-Play, Youtube eller kolla på bilder eller andra videoklipp - vilket är ungefär det enda jag använder internet till!
Aja hur som helst. Har som vanligt annars varit en del plugg nu på förmiddagen. Eftermiddagen blir också till att plugga men det är ganska ok, inget ansträngande den här gången, typ... Sitter mest och väntar in tiden istället för kl. 18 ska jag ner till stan och möta upp en från klassen och sedan blir det KILLER QUEEN kl. 20! (: Längtar!
 
Blir nog inte så mycket mer skrivet idag. Har inte så mkt att komma med om man säger så. Men kan i vilket fall lägga upp en alldeles nyutkommen musikvideo från M4M som gör sin debut med låten 'Sadness'. Som jag förstått det har sydkoreanska Cube Entertainment och ett kinesiskt skivbolag (kmr inte ihåg vad de heter!) gått ihop och skapat det här bandet som kommer att promota för både den koreanska och kinesiska musikmarknaden. Hann själv bara se/lyssna fram till första refrängen innan jag skulle till studievägledaren idag men det lilla jag hörde lät riktigt bra! (:
 

Baby, goodnight~

Happ huvudet värker fortfarande trots värktabletter.. Hoppas de blir bättre när jag fått sova lite. Om värken tillåter mig att sova dvs.. Oh well, till er andra - Sov Gött! (:
面倒臭い

Inte mycket vila de här dagarna nu. Känner mig helt utpumpad just nu men har fortfarande en del kvar att fixa med. Men, fick åtminstone kompletteringen klar idag efter mycket om och men. Hoppas det räcker den här gången annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Hade varit skönt att vila lite nu men har en massa kurslitt. som måste läsas igenom. Bara att jobba vidare, trots huvudvärken.
 

Tillfället..

., då man har massa olästa böcker men ändå inget att läsa.

Alla dessa I-landsproblem alltså, haha! Vilken bok ska jag ta mig an här näst? Har som sagt en hel del att välja på men ingen direkt lust med nån av dem. Hm... Ole Dole doff...

Som vanligt...

Hepp, blev inte så mkt pluggande i slutändan i alla fall. Fan va dålig diciplin jag har på mig själv! Men den här gången skyller jag lite på den jag bor med. Fastnade i ett långt samtal me na och nu känns det nästan för sent för att börja plugga. Säger som vanligt; jag gör det imorgon...hoppas jag, haha!

Betyg & Ömma Fötter

Gosh mina fötter värker just nu..huhu.. Tänkte jag skulle gå in mina "klackskor" idag. Ingen hög klack så, kanske 5 cm eller nått men jag är verkligen inte van att gå i skor med klack så ja, det känns just nu om man säger så.
I skolan annars idag hände det inte så mkt. Fick reda på betyg för det lilla grupparbete jag och en till i klassen gjorde förra veckan... vi blev godkända! (: Trodde verkligen vi skulle få göra någon komplettering men de räckte tydligen - skönt!  
 
Ska försöka sätta mig ner och se om jag kan göra den sista kompletteringen av en annan uppgift nu istället. Skulle gjort den i helgen men glömde verkligen totalt bort det! haha! Så straffet blir att göra det nu... suck..
 

Hidalgo

Det tog mig så här lång tid att se på filmen Hidalgo. Men nu är det gjort och jag blir nästan förbannad på mig själv för att jag inte sett den tidigare. En av de bästa filmer jag någonsin sett!  och att filmen också är baserad på en sann historia gör inte saken mycket mindre otrolig.
  

Flicka 2

Har blivit mycket film den här helgen, vilket jag annars aldrig gör mig tid för. Kollade hur som helst på filmen 'Flicka 2' idag. Såg första Flicka filmen för flera år sedan så kommer knappt ihåg den. Men det spelar ingen roll, då filmerna inte hänger så nära ihop. Den gemensamma nämnaren för båda är då hästen i filmen, Flicka.
 
 
Filmen handlar om Carrie som har bott med sin mormor i Pittsburgh sedan hennes mamma dog. När mormorn blir för dålig för att ta hand om henne längre tvingas hon till att flytta hem till sin pappa som hon aldrig träffat. Pappan bor och jobbar på en ranch i Wyoming där de jobbar med både kor och hästar. Carrie vantrivs med sitt nya liv på "landet" och hon och hennes pappa har svårt att komma överens. Allt ändras dock när Carrie träffar mustangen Flicka som gör livet tufft för de anställda på ranchen. Men redan från första början är det som att Flicka och Carrie bara förstår varandra och en nära vänskap bildas nästan omedelbart.
 
Är ganska dålig på att förklara handlingar i filmer så hoppas ni fattar vad jag menar. Filmen är i vilket fall något som jag rekommenderar. Inte den bästa filmen som finns men helt klart sevärd. Gillar den skarpt! Sedan är det alltid kul med en bra hästfilm (: haha!
 

Yesterday - Melodifestivalen

Som många andra satt jag igår och titta på Melodifestivalen, det är liksom något av en tradition. Satt och höll tummarna för att YOHIO skulle ta hem hela skiten men efter Juryn hade röstat förstod jag att det kunde bli knivigt. Efter juryn hade röstat låg YOHIO långt ner på listan med 31 poäng upp till Ulrik Munther (?) i toppen. Han fick till slut 21 % (?) av svenska folkets röster och var därmed vinnaren enligt dem. Men ändå räckte det inte till en vinst i tävlingen utan det blev Robin Stjernberg som vann hela spektaklet.
 
Är självklart besviken, men Robins låt är ganska bra ändå. Dock hoppas jag verkligen att de "piffar" upp självaste framträdandet. Det är ganska tråkigt för att vara ärlig. Ge Robin lite mer färg - beige är fan den tråkigaste färgen som finns! Bläh! Jaja, vi märker väl hur det ser ut till ESC... Tycker ändå att State of Drama och YOHIO var klart bäst igår kväll men men...
 
Bildlänk:

Fuuuuuuuu . . .!!

Asså seriöst, snö?! WTF, trodde våren var på G men nog fan ser jag att det snöar ute nu. Fan! Hoppas det inte hinner lägga sig nått bara ... damn..

Despicable Me

Fick tag på filmerna Flicka 2 och Dumma Dej (Despicable Me) för en billig peng på ICA idag. Så tänkte jag skulle sätta mig ner och titta på den sistnämnda nu. Ända sedan NigaHiga nämnde filmen i nått av sina Youtube-klipp har jag viljat se den men som alltid med mig så har det aldrig blivit av. Men nu till slut så! (:
 
Love those minions~! <3 haha!
 
 
Haha, dör lika mycket varenda gång X'D (dålig humor.se...)

U-KISS~!!!!!

Omo! U-KISS här äntligen släppt sin MV för sin låt 'Standing Still'!! Woohoo~~!!
 
 
Detta band som jobbar så hårt utan nästan någon vila alls. De släpper bra låt efter bra låt, bättre album för varje gång. Ändå vinner de aldrig något, what's up with that? Åhh~!! Me like this song a lot! (: ... och Eli med piercing.. so hot! <3 Guuu, kan inte ens skriva ordentligt just nu.. too much feels... <3

Hachiko

Worlds most heartwarming story - one of the worlds most beautiful movies...
 

Something something

 
Den här veckan har än så länge varit ren död, är så jädra slut i huvudet! Men, idag blev jag klar med inlämningsuppgiften och fick dessutom tvätten gjord när jag kom hem.
Kanske är man extra slutkörd i skallen just nu inte pga skolarbetet i sig utan också av alla de tusen tankar som ständigt cirkulerar. Många funderingar på vad jag vill göra med livet och var jag ska ta vägen. Tänk om det kunde finnas något enkelt svar någongång... Men livet funkar tyvärr inte så. Ibland får man ta en chansning och bara  låta det bära eller brista.
 
I don't know what to do with myself anymore...
 
 

It's Over

Har längtat så sjukt mkt efter Lee Hi och hennes comeback och nu är den äntligen här! (:
 
 
Känns verkligen som att YG & Lee Hi har tagit åt sig den kritik hon fick om sin brist på "acting skills" i sin förra video, för i den här videon finner jag ingenting att gnälla på! Tycker dock att hennes förra låt "1, 2, 3, 4" var bättre än den här låten men den är inte dålig på något vis.
Videon i sig bara älskar jag! Satt med ett leende på läpparna genom hela videon och när "One of A Kind" (GD!!) björnen döck upp höll jag på att skratta ihjäl mig, var inte beredd på den vändningen x)
 
Vad ska man säga, det här en tjej som jag tror starkt på. Får hon bara rätt låtmaterial kommer hon att gå långt. Inte helt omöjligt för henne att bli en världsartist också med den rösten hon har.

Svar

Nämnde igår att jag fått underkänt på en kurs igår. Fick svar från ansvarig lärare idag och det visade sig vara ett fel så jag är godkänd! Skönt det, blev rädd att jag skulle bli tvungen att göra ytterligare en komplettering.

学校に行きます!

よし!
Mot skolan om en stund dårå. Dags för seminarium. Har redan jobbat med skolarbete så här på morgonen, men det är fortfarande bra mycket kvar att göra. Hoppas att det kommer klarna lite efter seminariet nu på FM. Sjukt tråkigt det vi håller på med (ovanligt, right?) men bara att få det gjort.
 

Jaha?!

Man blir bra förvånad när man går in för att kolla upp sina betyg på de kurser vi haft så här långt och ser att man har fått underkänt (!!) på en av kurserna. WTF lixom! Har inte fått veta något om att jag var underkänd så det här känns ju rent utsagt förjävligt. Skickade ett mejl till kursansvarige nu för att se vad det är som står på men ändå, I'm kinda pissed right now!! >.>

One Spring Day

Ja vad ska man säga, livet suger i största allmänhet just nu. Vill bara bort härifrån nu, har fått nog. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, så lägger bara upp en helt (nysläppt) underbar låt från 2AM for now.
 

거북이

Davichi äntligen tillbaka <3
 

Fram & Tillbaka

Hatar situationen jag sitter i just nu. Varenda dag pendlar jag fram och tillbaka om jag ska sluta skolan eller inte. Ganska nyligen tänkte jag "äsch, jag slutför det här nu" men under lektionen idag så börjar tankarna mala igen om det kanske inte är bättre att ge upp. Det vi håller på med i skolan är fruktansvärt tråkigt, för mig är det totalt värdelöst. Samtidigt tror jag inte att bibliotekarie-yrket passar mig. Att vara bibliotekarie innebär så mycket mer än att bara plocka böcker, hjälpa människor hitta osv. Med yrket kommer kravet att vara något utav en lärare, man ska vara informationsexpert, hjälpa alla typer av människor och ha en väldigt bred kompetens. Ska jag vara helt ärlig tror jag inte att jag kommer klara av den rollen.
 
Om ungefär en månad börjar nästa kurs, ska jag sluta måste jag mer eller mindre göra det till innan nästa kurs påbörjas. Men slutar jag om en månad är det fruktansvärt mycket som måste fixas. För det första behöver jag någon som kan hjälpa mig flytta hem, dessutom måste jag fortfarande betala 3 månadshyror till, CSN ska sägas upp etc....
 
Det är mycket som hänger löst för tillfället. Mycket jag är osäker på. Allt jag vet är att jag varje dag tapar orken lite till. Det är som att långsamt kvävas till döds inombords. Vart fan ska jag ta vägen?

Ett år utan sommar

Det finns hål i allting
i de väggar vi reste omkring oss
små hål
det är  där lite ljus slinker in
Perfektion
släta ytor, är inget för mig
Ge mig  fel
Ge mig nåt lika trasigt som du och jag
 
<3
 

Shit asså..

Vilken förmiddag på ICA man fick då; en utländsk snubbe på kanske 50 år försökte för det första bjuda ut mig på en fika och för det andra sedan kyssa min hand också. Har jag hamnat i Italien igen eller nått?! Haha, OMG... Creepy~!

Fredagen räddad!

Gick aldrig till frissan efter skolan, men en tur till stan blev det iaf. Gick runt och kollade marknaden som var idag tydligen. Kändes som Oxelömarknad utan karusellerna ungefär, haha! Köpte inget där men gick till "Hemmakväll" och köpte fyra filmer; Hachiko, Bunraku (med Gackt~!!), Remember the Titans (underbar film!) och Hidalgo. Så med andra ord har jag lite att sysselsätta mig med ikväll!
 
Oh BTW... fick Godkänt på tentan vi hade förra veckan! (:
 

Sunshine

Strålande sol i Växjö idag, 10 + grader. En riktigt fin dag med andra ord. Tror jag till och med kan ta vår/höst-jackan på idag. Blir lite för varmt med vinterjackan... tror jag. Funderar på att gå till frissan efter skolan också. Vet inte var jag ska gå men jag hittar nog något ställe. Vi märker vad det blir tid eller lust för helt enkelt.
 
Men först är det seminarium om en timme.
 
Hare gött så länge!
 
 

RSS 2.0