Flicka 2

Har blivit mycket film den här helgen, vilket jag annars aldrig gör mig tid för. Kollade hur som helst på filmen 'Flicka 2' idag. Såg första Flicka filmen för flera år sedan så kommer knappt ihåg den. Men det spelar ingen roll, då filmerna inte hänger så nära ihop. Den gemensamma nämnaren för båda är då hästen i filmen, Flicka.
 
 
Filmen handlar om Carrie som har bott med sin mormor i Pittsburgh sedan hennes mamma dog. När mormorn blir för dålig för att ta hand om henne längre tvingas hon till att flytta hem till sin pappa som hon aldrig träffat. Pappan bor och jobbar på en ranch i Wyoming där de jobbar med både kor och hästar. Carrie vantrivs med sitt nya liv på "landet" och hon och hennes pappa har svårt att komma överens. Allt ändras dock när Carrie träffar mustangen Flicka som gör livet tufft för de anställda på ranchen. Men redan från första början är det som att Flicka och Carrie bara förstår varandra och en nära vänskap bildas nästan omedelbart.
 
Är ganska dålig på att förklara handlingar i filmer så hoppas ni fattar vad jag menar. Filmen är i vilket fall något som jag rekommenderar. Inte den bästa filmen som finns men helt klart sevärd. Gillar den skarpt! Sedan är det alltid kul med en bra hästfilm (: haha!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0