Hobbit

Mitt lilla privata film maraton fortsätter. Idag blir det "Hobbit - En oväntad resa". Såg förvisso filmen på bio när den först släpptes men tror att det kanske blir lite roligare/intressantare nu när jag faktiskt sett Sagan om Ringen filmerna. Hur som helst, Hobbit är en bra film så vad gör det att se om den? ;)
 
 
Den andra delen av Hobbit-filmerna har biopremiär i december i år,
bara måste gå och se den då! (:

Sagan om Ringen

Har aldrig tagit mig tid för att kolla på Sagan om Ringen filmerna. Såg första filmen för några år sedan men sedan dess har det liksom inte blivit av att kolla resten. Men, eftersom jag gått och blivit sjuk och är utan något snabbt internet just nu fick jag nu tid att se på dem. Har redan avverkat två av dem. Ska börja kolla på den sista när jag skrivit klart det här.
 
Inget intressant i det här inlägget förvisso, men ett litet livstecken från mig eller något, haha!
...hatar att vara sjuk...speciellt när jag vet att jag förlorar pengar för varje dag jag är borta från jobbet...
 
 
 
 

Tystnad och glass

Ja rubriken beskriver hur min kommande vecka lär se ut; mycket glass och inget prat. Har knappt kunnat sova i natt p.g.a. att halsen gjort så ont. Under natten har smärtan i halsen blivit dubbelt så stark som igår. Antar att man ska vara försiktig med vad man önskar; sa senast i helgen att jag ville vara ledig i en vecka men det var inte riktigt det här jag menade när jag sa det.
 
Men men, får hoppas att det här bara stannar vid att vara förkylning och inte blir något mer. Det lite komiska i det hela är att det är nästan precis ett år sedan jag senast blev sjuk med exakt samma symtom. Kommer ihåg att jag blev dunderförkyld runt 1 december när jag bodde i Växjö också.
 
 
 
 

Damn it

Tror jag håller på att bli förkyld. Det känns som sandpapper i halsen. Att svälj mat eller dricka känns som rena tortyren. Var tvungen att gå ifrån jobbet lite tidigare idag p.g.a. jag började må så jädra dåligt. Har varken lust, tid eller råd att bli sjuk just nu.
 
Så ja, får väl trösta mig så länge med att lönen den här månaden blev grym! (:
 
 

Living dead

Det är konstigt, hur mycket jag än sover så tycks jag fortfarande vara lika trött. Somnade redan 20.30 igår. Jag som aldrig lyckas somna fören 22 i vanliga fall! Men trotts 1,5 timmes mer sömn så gav det ingen effekt för min del; är fortfarande sjukt trött och huvudvärken vägrar också att lämna mig ifred. Suck...
 
Får se om jag orkar med att träna lite senare. Skulle egentligen behöva det bara för att hålla igång men är verkligen helt slut! Bläh... vill bara krypa ner i sängen med en bra bok istället..
 
 
 

Feel like shit

Förstår inte vad jag gör för fel men varje gång jag försöker gå ner i vikt verkar hela kroppen protestera. Har under de senaste två veckorna slarvat med både träning och mat och därmed, som väntat, gått upp 3 kg. I Måndags började jag om med att äta lite mindre och träna varje dag men vad händer? Jag går runt med konstant huvudvärk och mår allmänt dåligt. Känner mig sjuk.
Idag har det nog varit som värst. Huvudet känns som att det ska sprängas, känner mig dötrött trotts att jag sovit tillräckligt i natt och flera gånger har jag känt mig nästan svimfärdig. Usch, mår inte bra alls.
 
Även om det inte alltid blir så här extremt som det varit idag så blir jag alltid mer eller mindre "dålig" varje gång jag försöker gå ner i vikt. Jag måste göra något fel för det ska inte behöva bli så här. Det är ju meningen att man ska må bättre av att minska i vikt inte må som en påse skit. Behöver hjälp... Det som jag trodde var en bra 'viktplan' verkar inte vara så bra i alla fall.. Visst, minskar ju i vikt men just nu känns det inte värt priset.  
 
 

Voodoo Doll

Vet att jag inte skrivit på länge men VIXX senaste video är bara FÖR BRA för att inte föra vidare! Åh, min beundran för dessa killar blir bara starkare och starkare.. Jag som inte ens kunde deras namn för två månader sedan är nu helt fast! <3
 
 
Bara älskar videon, kläderna, dansen, låten, storyn - ALLT! <3
 

~ V.I.X.X ~ Only U ~

Har verkligen gått på jobbet och bara räknat ner till att få gå hem. Varför? Inte bara att det äntligen är helg utan för att VIXX idag släppte sin senaste musikvideo som är inspelad i.. kan ni gissa det? . . . SVERIGE! Under de dagarna som de var här för sin showcase passade de alltså även på att spela in sin senaste musikvideo! Om jag inte misstar mig är även bilden på deras nya album fotat i just Stockholm (:
 
 
Soundet är mycket mer "vuxet" än deras tidigare låtar men jag gillar det! Det är ingen låt som man direkt sjunger med i så som man gör med deras tidigare singlar hyde, G.R.8.U, Rock Ur Body osv. men ändå en riktigt bra låt.
 
Längtar till 17 november när hela deras album släpps - ska bli sjukt spännande att få höra vilka fler låtar de har ^.^

Update: Här har ni album omslaget, fotat på Riddarholmen (?)
 
 

Feelin' good

Då har man gått ca 2 mil på två dagar.. Inte illa om jag får säga det själv. Roligast av allt idag var att jag orkade jogga ca 1 km utan att bli trött! (: Känns skönt att kondisen börjar bli bättre nu i alla fall.
I'll keep on Walking


Tror jag kan känna mig ganska stolt över dagens "lilla" runda ;)

If it was all a dream, I don't want to wake up

Helgen som varit har varit galen. Jag fattar fortfarande inte att jag faktiskt sett VIXX uppträda live här i Sverige. Det är helt ofattbart! Lilla obetydliga Sverige liksom... Det spelar ingen roll hur mycket jag än kollar på posterna jag köpt eller läser texterna som fans som var där har skrivit; det känns fortfarande som jag bara drömt alltihopa. Det är så jag nästan undrar om jag någonsin riktigt kommer förstå att jag verkligen var där, jag såg dem, jag hörde dem och jag var verkligen en del av ett hav av andra fans.
 
Men även om det fortfarande känns som en dröm alltihopa så blir jag helt lycklig i hela själen varje gång jag tänker på min lördagskväll. Det kommer hur som helst vara något jag aldrig glömmer. Dröm eller inte - det var länge sedan jag kände en sådan lycka.
 
 
Ett av de bästa minnena från kvällen var nog ändå det här. När vi alla i publiken lyfte upp sina "hjärtan" samtidigt. Tror att VIXX verkligen blev överaskade och också rörda när de såg detta. N frågade oss med ett brett leende när vi förberett detta, haha.
 
En oförglömlig kväll. Dröm eller inte så kommer jag ALDRIG glömma denna kväll. 2 November, Stockholm, Oscarsteatern, det var här det hände! Den första k-pop gruppen i Skandinavien att uppträda och jag var där!
 
Update: Tydligen har Annah Björk skrivit en kort krönika om VIXX-konserten i Expressen! Läs HÄR

God natt

Efter en lååång dag i Stockholm ska det bli väldigt skönt att få krypa ner under täcket nu (: Sov gött!
V.I.X.X!!

Jag kan dö lycklig nu... VIXX var helt otroligt bra ikväll. Det har varit så väldigt annorlunda mot något jag innan upplevt men jag njöt verkligen varje sekund! VIXX DAEBAK!

9 timmar kvar

Om 9 timmar... Om bara 9 timmar kommer jag sitta inne på Oscarsteatern med nästan 1000 andra fans för att se VIXX. Idag skrivs historia för oss k-pop fans. VIXX kommer bli det första k-pop bandet/artisten som någonsin spelat i Sverige, i Skandinavien till och med.
Enda sedan jag fick reda på att de skulle komma hit har jag varit i något slags drömtillstånd - jag har nog fortfarande inte riktigt insett att det verkligen händer.. Hela grejen känns overklig. Men, om det är en dröm så vill jag inte vakna. 9 timmar känns just nu som en oändlighet... Nedräkningen kan börja..
 
 

Remember me?

Yo! Det var ett tag sedan jag sist skrev något här. Vad ska man säga; har inte haft vare sig lust eller inspiration för att skriva. Varje dag av mitt liv är så hårt fokuserat på att träna, äta rätt och bara få ordning på allt i livet. Men jag ska bättra på mig, skriva mer.
 
Under den här månaden som jag inte har skrivit har det inte hänt så fruktansvärt mycket. Vad beträffar min viktnedgång som jag skrivit en del om tidigare så har det gått upp och ner. Har haft några riktigt svajiga veckor. Motivationen har trutit och orken försvunnit. Måste hela tiden kämpa mot mitt humör som tycks svänga hej vilt; från super glad ena dagen till deprimerad den andra. Trotts det kan jag idag dela med mig av ett för mig väldigt lyckat resultat efter 11 veckors slit. Vägde mig igår och jag har nu lyckats gå ner 10 kg! Så jävla stolt över mig själv!
 
I övrigt rullar livet på i en jädra fart, veckorna bara försvinner. Det trotts att jag inte ens känner att jag gör något speciellt om dagarna. Det är ärligt ganska enformigt, mitt liv, just nu; jobb, träning och matlagning. That's it.
 
Ok, blir ganska långrandigt det här nu. Men vad jag ville säga var att jag ska försöka skriva oftare igen.
 
 
 

 

RSS 2.0