Japan: Dag 1

Blev en tur till LaAqua och Tokyo Dome City efter mitt senaste inlägg. Fick äntligen äta riktig japansk raamen och inte någon halvtaskig variant från ICA. Så jädra gött!
 
Av ren händelse upptäckte vi också att tidiningen Shounen Jump som har gett ut bl.a. mangorna Naruto, Bleach, One Piece osv. hade sin butik precis vid Tokyo City Dome där vi var. Köpte inget där men det var roligt att bara se alla fina grejer. Fanns en hel del som jag lätt skulle viljat ta med mig hem men har varken plats eller behov av det. 
 
Det mest förvånande idag var dock vår lilla tripp till köpcentret LaAqua. Om det är något i Japan jag bara förväntat mig att INTE kunna köpa så är det kläder; allt från skor till byxor och tröjor. Jag är helt enkelt för stor för det här landet... eller det trodde jag i alla fall. Lyckades otroligt nog hitta ett par nya converse helt i rätt storlek! Dessutom kostade de mig bara ungefär 320 SEK(!!). I Sverige får man vara beredd att betala minst 700 spänn för ett par converse. Materiell lycka där alltså! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Svempa

Har varit och kikat här också. Ser fram emot fler bilder här. Tänkte nog att ni inte skulle orka ngt efter flygresan. Hörs senare.

2014-04-20 @ 15:25:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0