Framme i Japan!

Då sitter man alltså på hotellet i Tokyo, Japan, just nu. Har varit ett väldigt långt dygn med allt flyg. Blev inte mycket sömn på planet, tror det bara blev tre timmar allt som allt. Gick bara inte att hitta någon bra ställning att sitta/ligga på på planet. Men känner mig inte allt för sliten ändå, trotts det. 
 
Det jobbigaste blev ju sedan att hitta rätt med tågen när vi skulle ta oss från flygplatsen till Suidobashi där vi just nu bor. Irrade runt vet inte hur länge på Tokyo Station innan vi till slut hittade rätt information. Jag som hatar att be om hjälp har bara idag fått fråga ex antal gånger om allt möjligt idag. Som tur är pratar de väldigt bra engelska åtminstone på flygplats och tågstation. Hur det går med engelskan i övrigt vet jag inte ännu. Har som sagt inte hunnit med så mycket annat än att resa än så länge. 
 
Men men, nu är vi framme i alla fall. Ska se om vi ska bege oss ut snart igen för att försöka hitta något att äta. Har inte ätit något sedan vi lämnade planet vid nio-draget (japansk tid alltså), och klockan är liksom snart tre nu! 
 
 
Kunde inte fota från tåget mellan flygplatsen och Tokyo sta. då jag satt lite tokigt till men den här bilden får duga så länge.
Kommer förhoppningsvis mer bilder allt eftersom! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0