Japan: Dag 2

Kom igång väldigt sent på dagen idag, inte fören vid tolv hade vi båda två vaknat. Kanske inte så konstigt dock med tanke på bristen på sömn de senaste två dagarna. Men när vi väl kom iväg bar det av mot Akihabara.
 
Första stoppet blev vid någon liten butik där de sålde diverse elektroniksaker. Den adapter jag köpte på mig i Sverige funkade ju inte alls här i Japan trotts att det enligt anvisningarna skulle gör det. Så där slängde jag 200 spänn i sjön kan man ju lugnt säga. Adaptern jag köpte i Akihabara kostde mig mindre än 25 kr! Oh well... 
 
Lunch i Akihabara: Katsudon (närmast i bild) & (tror jag) Soba nudlar - såååå gott! 
 
Lite på impuls sådär beslutade vi oss fram mot kvällen att dra vidare mot Shinjuku. Lyckades såklart hamna mitt i rusningstrafiken men vi klarade oss undan den värsta trängseln på tåget ändå. Där blev det massa fönstershopping och såklart ännu mer mat! Gjorde världens tabbe i Shinjuku också, gick in på någon resturang som de gjorde reklam för utan att först kolla priset (hur dum får man bli liksom!) så slutnotan för bara lite yakitori med dricka gick på nästan 2000 yen! Även om yakitorin var god så var den ju inte värld så mycket pengar, är ju mer som ett "snack" än en måltid. 
 
Yakitori 

Var fortfarande lite småhungrig efter yakitorin så vi var tvungna att leta upp en annan resturang. Blev då italiensk mat istället. Tog en pasta bolognese och förvånande nog så var den jag åt i Shinjuku bra mycket godare än den jag åt när jag var i självaste Rom, hur sjukt är inte det liksom?! Hur som helst, det hela avslutade med en drink på samma ställe. Jag som i vanliga fall inte dricker alkohol har idag provat på både mojito och någon drink med ginger ale iblandat. Tror inte min reskompis har så gott inflytande på mig inte, haha! 
 
Har inte blivit så många bilder ännu från Japan och de som blivit har jag inte varit så nöjd med. Den här bilden är enda undantaget. Vet inte vad ni tycker men jag gillar den skarpt (fotad i Shinjuku btw). 
 

Kommentarer
Postat av: Svempa

Inne och kikar igen. Ser att Ni hittar på ngt och hoppas du har kul nu när du äntligen kom iväg till Japan. Vi hörs senare i veckan.
Kramiz

2014-04-21 @ 20:27:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0