Japan: Dag 8

Det är så typiskt, just den dagen som jag inte har någon kamera med mig så skulle jag verkligen behövt den! När vi kom till Harajuku idag så kom vi precis som Pride karavanerna drog förbi. Har inte ens sett Stockholm Pride men nu har jag sett Tokyo Pride, haha! Riktigt roligt att se. Blev lite smått förvånad dock när de på ett av flaken började spela låten Dancing Queen av ABBA. Visste att de var populära i Japan också men blev lite förvånad ändå när den låten helt plötsligt ekade ut över staden. 
 
En lite random grej var också när vi kom till Takeshita dori. Stod ett gäng med killar och delade ut blad. Märkte att tjejerna började ta mycket foton på dem och att de dessutom verkligen stod ut från mängden; så sjukt snygga allihopa! Hann snabbt se att det stod "Bee Shuffle" på bladen de delade ut så jag tänkte att de nog måste vara en debuterande musikgrupp. Kollade nyss upp det och mycket riktigt, de gjorde sin debut i februari i år tydligen. Läste också på lite att de består av två japanska och tre koreanska medlemmar (om jag kommer ihåg rätt). Skulle fan gått fram iaf alltså! haha! 
 
 
Kvällen spenderades sedan i Shinjuku, Kabuki-cho. Min reskompis lyckades till slut dra med mig ut för drinkar i alla fall. Tror jag har provat typ fem olika drinkar ikväll bara. Gick på ungefär 3400 yen allt som allt vilket är ungefär 220 SEK. Gott vare i alla fall! (: 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0