Kolmården.

Blev en tripp till Kolmården igår med familjen. Vet inte hur länge sedan det var jag sist satte min fot där. Tror jag måste varit runt 10-11 år när vi sist var där; vilket är ett tag sedan, haha! Även om vädret inte var det roligaste med ett mer eller mindre konstant ösregn så hade jag en riktigt rolig dag.
Dagens absoluta höjdpunkt var helt klart delfinshowen på Delfinariet. Satt med gåshud över hela kroppen och vid vissa tillfällen med tårar i ögonen; så vackert alltihopa med musiken, ljussättning och den stora skärmen i bakgrunden. Blir lika förundrad varenda gång över hur de lyckas lära delfinerna allting! Skulle bara filma lite grann var min tanke men det slutade med att jag inte kunde släppa kameran. Filmade mer eller mindre hela showen! Oops!
 
Hann inte åka med linbanan eller se alla savanndjuren (dem började ju släppa in djuren redan 16.30 när parken inte stänger fören 17.00). Vi kom nog lite för sent på dagen helt enkelt. Skulle vilja åka tillbaka igen, men samtidigt kostar det ju så jädra mycket... 400 spänn liksom...
 
Dhole

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0