Tack.

Sista dagen på jobbet idag alltså. De anställda på vårdcentralen där jag jobbat nu de senaste fem veckorna gav mig en fin överraskning; de hade köpt en liten växt som tack för den här tiden (vad dramatiskt det låter "tack för den här tiden" haha!). Var inte alls beredd på att få något av dem. Blev helt rörd över att de ens brydde sig om att jag slutade. Har aldrig fått något sådant där jag jobbat innan trots att jag var där en mycket längre period.
 
Men det tog inte slut där; många kom fram till mig under dagen för att berömma mig för min städning. Det är man inte speciellt bortskämd med! Brukar känna mig nöjd så länge de inte klankar ned på något; som ett slags tyst godkännande. Så himla kul att få höra att de har varit nöjda med mig! Deras snälla ord har hållit igång mig hela dagen. Det verkligen värmer i själen att veta att ens arbete har varit uppskattat. Vet inte hur det är med andra yrken men som lokalvårdare (städerska) är det inte ofta man får beröm. Så det gör dagens beröm värt så mycket!
 
 
 
Tack till alla på Stadsfjärdens Vårdcentral för det varma välkomnandet, har haft det hur bra som helst hos er under de här senaste veckorna. Förhoppningsvis kanske jag får komma tillbaka till er någon mer gång! Kanske nästa sommar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0