My Person


Thay're back!...soon...

Längtar! <3 Ma boys are back!
 

Uppdatering: Viktnedgången

Yo!
Den här veckan har varit riktigt bra för min del; rent ur träningssynpunkt. Har orkat jogga bra mycket mer än vad jag någonsin innan orkat. Det har dessutom varit grymt bra väder med mycket sol som bara ytterligare har gett mig energin att kämpa vidare. Hoppas nästa vecka kan fortsätta på samma spår även om de nu hotar om snö...
 
Tänkte för övrigt nu bara skriva ner lite snabbt hur det gått under veckan med det som jag kan mäta; vikten bl.a. Till att börja med kan jag ju säga att vikten har mer eller mindre stått helt stilla de senaste tre veckorna men idag så började siffran till slut röra sig neråt igen; har gått ner 1,6 kg! I och med den siffran är jag nu bara 1,8 kg från att vara nere på tvåsiffrigt! Känns helt ofattbart!
 
Håller tummarna för att vädret blir bra nästa vecka även om mycket talar emot det så jag kan få fortsätta att jogga utomhus. Annars får det väl bli löpbandet på gymmet. Det är dock inte lika roligt som det är att springa ute i naturen....

Dagens resultat

Haha, lyckades förbättra min hastighet idag igen!

Nu kör vi!


Run like the wind

Sprang samma runda som i måndags och lyckades förbättra tiden med ca 1 min idag! Tror dock att jag föredrar att springa i regn hellre än hettande sol, haha! Blev så sjukt varmt vissa sträckor!

Life

Snart ut på en joggingrunda i det fina vädret, men först lite mat!

I did it!

Får säga att jag känner mig grymt stolt över mig själv just nu; joggade lite över 6 km idag nämligen! Kommer inte ens ihåg senaste gången jag joggade så långt sist.. Började ösregna efter att jag varit ute i ca 20 min, men de gjorde inte så mycket. Var faktiskt riktigt uppfriskande att jogga i regnet. Luften blir så frisk och så luktar det så gott också (:

Where's the sun?

Så jädra typiskt det här; det är soligt och varmt ute när jag är på jobbet men kallt och grått när jag slutat. Jag som ville ut och springa nu! Vet inte om jag vågar bege mig ut nu heller - ser ut att kunna bli regn.. Det suger att behöva vara på jobbet vissa dagar alltså...

LHC VS. BIF (2-3)

Bara "lite" bilder från matchen mellan Linköping och Brynäs som jag tog i torsdags!
~ Vinstmatchen ~
 
 
 

Behöver snart en ny bokhylla...

Fortsätter jag köpa böcker i den här takten måste jag snart skaffa en till bokhylla. Den jag har håller redan nu på att svämma över av dem, haha! Måste försöka låta bli att köpa på mig böcker i det tempot - hinner ju inte ens läsa dem jag redan köpt innan det fylls på med ännu fler!
 
 
 

Nedräkning; Linköping VS. Brynäs
Beslutsångest

Köpa eller inte köpa, det är frågan det...
 
 

Mr.Mr!

 
Har inte varit vidare imponerad av Girls' Generation med tanke på deras senaste års musikvideos.
Den här låten däremot - i min mening är det deras bästa låt på länge!
Kan inte sluta lyssna på den! Så bra! <3  

Those memories are pulling all of my heart to you like gravity


Shoppa~!

Igår fick jag de sista sakerna köpta inför Japan-resan; en vår-jacka, en ny väska, reseadapter samt adresslappar till resväskan. Blev även lite annat också, svängde bl.a. in på bokrean på Akademibokhandeln där jag fick tag på lite smått och gott. Fortsätter jag köpa böcker i den här hastigheten lär jag bli tvungen att köpa ny bokhylla snart, den jag har börjar bli gaaanska så full, haha!
 
Vill inte ens räkna på hur mycket pengar jag brände igår, haha! Tur att lönen den här månaden blev bra i alla fall. Menmen, ibland måste man få unna sig lite extra också. Samtidigt var det (mesta) saker jag verkligen behövde också.
 
 

RSS 2.0