Gåshud.

 
Får gåshud över hela kroppen!
Ren perfektion <3

Ingen hunger.

Åt jag för mycket igår eller? Har inte känt någon hunger ö.h.t. idag. Försökte äta frukost trots bristen på hungerkänslor men då blev jag bara illamående istället. Det är så man börjar undra om kroppen vill få ett break efter helgens "festmat"... ?
 
Oh well... Kanske lika bra, då går jag ner i vikt fortare, haha! ... Nä, skojar bara! Vill ju inte gå ner i vikt genom att svälta utan genom att äta nyttigt (: Men det blev helt ätligt lite mycket av allt (med maten alltså) i helgen men tar nya tag den här veckan nu.
 
 

Valpanik.

Förra gången det var riksdagsval visste jag exakt vilket parti jag skulle rösta på. Men i år... not so much. Kan verkligen inte bestämma mig! Har försökt läsa på de olika partiprogramen, lyssna på debatter osv. osv. men fortfarande känner jag mig bara förvirrad. Ska jag vara helt ärlig så känns det samtidigt lite som att det kvittar vem jag röstar på, det finns ändå inget parti som jag tycker passar mig till 100%.
 
Min splittring kring politiken märks extra tydligt när jag gjort både DN:s och SVT:s valkompasser. Där har resultatet blivit just splittrat. Får bara 40-50% på alla riksdagspartierna! Hjälper ju inte mig i att välja. Valkompasserna har inte ens lyckats peka ut vilket block jag skulle tänkas kunna dras mest mot heller - är lika delad där!
 
Får verkligen panik här. Står helt förvirrad i var jag står i politiken. Det är så jag funderar på att inte gå och rösta ö.h.t. men vill ju samtidigt inte bara slänga bort min röst, det är ändå en rättighet som är viktigt att ta till vara på. Åhh... får verkligen valpanik här! Är ju mindre än en vecka kvar bara! T_T

Fanta.


Vet inte om det här (kolla bilden) är nya sorter utav Fanta eller inte. Jag själv har i alla fall inte sett dem förut. Var hur som helst på ICA igår och såg dessa stå på hyllan där. Kände mig bara tvungen att testa. Blev dock ganska så besviken. Mango och passionsfrukten var helt ok men jordgubben smakade ju typ ingenting, riktig besvikelse.
 
Men en tanke slog mig när jag såg dessa nya smaker; varför har vi inte importerat Fanta Melon soda ännu? Drack den i stort sett hela tiden när jag var i Japan. Den blev ganska direkt min stora favoritdryck när vi var där. Tyckte om den så mycket att colan (vilken annars är min absoluta favorit) inte lockade ett dugg längre.
 
Ge mig Melon soda till Sverige också!

I am the invisible moon rising in the middle of the day.

 
Har gått och kärat ner mig totalt i indiebandet Thornapple!
Har redan suttit i flera timmar och lyssnat på deras låtar.
 
Varför har jag inte hört mer av dem tidigare? Så grymt bra jue!

Trött.

Helt slut i skallen; först jobb 6-12.30 följt av möte med jobbet i två timmar. Fick också reda på att jag nu officiellt inte längre kommer jobba på timmar utan ett riktigt vikariat med fast lön. Så den 25:te den här månaden kommer jag få två löner! Snacka om att få känna sig rik åtminstone för en månad, haha!
Varför två löner kanske ni undrar? Jo, som timanställd får jag min lön med en månads efterskott. Med andra ord har jag hittills fått lönen för juli månad i augusti, augusti-lönen i september osv. När jag nu går över till fast lön däremot så får jag september-lönen i just september - därmed blir det nu två löner i september! Nice!
 
 
Efter mötet med jobbet gick jag på stan en snabbis där jag hittade de här två sjalarna. Var bara tvungen att köpa, har letat efter någon bra sjal hur länge som helst och nu hittade jag två! Kan inte leva utan dem, det är liksom perfekta accessoaren + att det döljer halsen/hakan snyggt (som jag känner att jag vill dölja lite av olika anledningar).

Wake me up when september ends.

Så fruktansvärt trött efter bara de här två dagarnas jobb! Blir ju inte bättre utav att huvudet gör ont igen... dock på utsidan den här gången. Lyckades ju mitt i min stress igår gå rätt in i en lampa på jobbet, haha! Fasen vad ont det gjorde. Borde kanske lära mig att kolla vart jag går?
 
Nä, ska inte gnälla. Trivs faktiskt bra på det nya stället även om det är stressigt just nu. Tror dock att det blir bättre med den saken när jag lärt mig allt mer och fått det mesta undanstädat. Det har ju inte varit någon "fast" där på länge och därmed har dammet kanske samlat på sig lite mer än normalt. Bara om jag jämför gårdagen med dagen som varit nu så har det varit en stor skillnad på stressnivån. Får ge det nya jobbet lite tid helt enkelt!
 
 

RSS 2.0