Valpanik.

Förra gången det var riksdagsval visste jag exakt vilket parti jag skulle rösta på. Men i år... not so much. Kan verkligen inte bestämma mig! Har försökt läsa på de olika partiprogramen, lyssna på debatter osv. osv. men fortfarande känner jag mig bara förvirrad. Ska jag vara helt ärlig så känns det samtidigt lite som att det kvittar vem jag röstar på, det finns ändå inget parti som jag tycker passar mig till 100%.
 
Min splittring kring politiken märks extra tydligt när jag gjort både DN:s och SVT:s valkompasser. Där har resultatet blivit just splittrat. Får bara 40-50% på alla riksdagspartierna! Hjälper ju inte mig i att välja. Valkompasserna har inte ens lyckats peka ut vilket block jag skulle tänkas kunna dras mest mot heller - är lika delad där!
 
Får verkligen panik här. Står helt förvirrad i var jag står i politiken. Det är så jag funderar på att inte gå och rösta ö.h.t. men vill ju samtidigt inte bara slänga bort min röst, det är ändå en rättighet som är viktigt att ta till vara på. Åhh... får verkligen valpanik här! Är ju mindre än en vecka kvar bara! T_T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0