黒子のバスケ

Min tanke var att ta ett pass på gymmet efter jobbet men den planen fick jag skjuta på till imorgon istället. Fick under dagen så sjukt ont i ryggen att jag mest bara ville hem och lägga mig. Vilket också blev exakt vad jag gjorde. Kände inte att jag ville tvinga kroppen mer än nödvändigt, har ändå varit på gymmet tre dagar i rad nu. 
Om inget annat kommer emellan nu så är min preliminära plan att träna imorgon, onsdag, torsdag och söndag. Har inte bestämt mig om jag ska sticka på lördag också eller inte. Ska iväg till Linköping så allt beror lite på hur dags vi ska dra dit. Vi märker helt enkelt!
 
Hur som helst. Tänker bädda ner mig i sängen igen nu, har massa avsnitt med Kuroko no Basket som väntar på mig. Har inte kunnat ta mig tid att kolla på det men idag kan jag passa på när jag ändå inte har något för mig. Väldigt beroendeframkallande serie kan jag i alla fall säga. Fast jag kan ändå inte säga om jag ens tycker om den eller inte. Lite motsägelsefullt det där kanske men så äre! Är förvirrad själv...  
 
じゃね!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0