Love Me Like You Do

Kan. Inte. Få. Nog. !!
 
 
Måste bara säga att soundtracket till filmatiseringen utav 50 Shades of Grey har många riktigt, riktigt bra låtar. Inte minst den här med Ellie Goulding.
 
Måste säga att jag känner mig splittrad kring filmen i sig. Har läst alla tre böckerna. Tycker de är bra och helt klart läsvärda. Dock finns det vissa delar som jag stör mig så fruktansvärt mycket på och i ärlighetens namn finns det inte så jättemycket handling, åtminstone inte till att göra film utav. Kravet på handlingen är väldigt olika mellan bok och film. Det krävs mer substans för att göra en bra film medan en bok lättare kan kompensera bristen på egentlig handling med andra beskrivningar och känslouttryck.
 
Jag fattar att filmbolaget vill pressa ut så mycket pengar och publicitet som det bara går genom att göra lika många filmer som det finns böcker. Men helt ärligt, med tanke på den mängd egentlig handling i böckerna skulle de lätt ha kunnat gjort om hela bok-serien till en enda film. Har inte sett filmen ännu så ska egentligen inte säga så mycket om det här än men min magkänsla säger mig att filmerna kommer att bli ganska tråkiga, långdragna.
 
Med det sagt. Jag vet inte hur jag ska göra med filmen. Vill inte betala för att se den på bio men inte heller betala för någon DVD. Samtidigt vill jag se den just för att stilla min nyfikenhet kring hur de valt att bygga upp filmen. Har hört så totalt olika åsikter kring den: en del älskar den andra hatar den. Jag vill skapa min egen uppfattning kring den. Allt jag har att gå på är böckerna och de småsnuttar jag sett på Youtube...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0