Cuz lies can’t kill the truth

 
Visste att Junsu (JYJ) skulle släppa nytt material nu i Mars men att det var så här snart var jag inte beredd på. Men det blev en glad överraskning! Har hittills älskat varenda album som han tidigare släppt och med den här låten känns det som att han inte kommer göra mig besviken den här gången heller.
 
Älskar det här mystiska, lite mörka soundet. Älskar hur de lyckats få hip-hop och orkester/kör-musik matcha så perfekt tillsammans med varandra. Var inte beredd på att höra Tablo i en collab med Junsu men det var välkommet. Mer utav det tack! Åh känner mig helt lyrisk över både låten och videon, det är bara så jädra bra!
 

 
Hur mycket jag än önskar att JYJ och DBSK en dag står på scenen tillsammans, under samma namn, så måste jag säga att uppbrottet bara har blivit till JYJ:s fördel. Efter Junsu, Jaejoong och Yuchun lämnade SM Ent. så hade de förvisso många tuffa år i branschen som "ny" grupp men det har verkligen gett utdelning i slutändan. Yuchun har fått satsa mer helhjärtat på skådespeleriet och han gör det med bravur. Jaejoong har fått vara med i många bra dramer och även skapat två riktigt bra solo album. Och Junsu han har hunnit medverka i flera musikaler och dessutom nu släppt tre solo album. Sen har de gjort en massa annat också, såklart, men känner att jag inte kan sitta och räkna upp precis allt. Listan skulle bli för lång, hehe.
 
Enligt mig har JYJ gått ut ur den här "striden" som de största vinnarna. Visst har jag tyckt om låtarna som DBSK släppt också. Men deras musik kommer inte alls upp i samma kaliber som JYJ och framförallt inte medlemmarnas solo album. Skulle jag bli tvungen att välja mellan den nuvarande duon DBSK eller nuvarande trion JYJ så är mitt val ganska enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0